A léböjtről (? ) lent!
Tényleg tavasszal ajánlatos csinálni?
Valóban legyengítheti a szervezetemet?
Igaz hogy sokan belehaltak?
Nem ártalmas hogy hirtelen sokat fogytam, ás úgy kezdem el?
?
Ajánlatos bármikor is csinálni?
Az éhezés legyengíti a szervezetet.
Sokan belehaltak már az éhezésbe.
A hirtelen, sok fogyás ártalmas.
Miért nem eszel normálisan? Az emésztőrendszered biztos, hogy nem lé emésztéséhez hanem szilárd ételhez alkalmazkodott.
5 nap alatt nem halsz meg, ha nem eszel.
Bár komolyan, érdemes nekünk az egészségedért aggódnunk? Nem eszel akkor nem eszel. :)
Én egy eléggé rendes ember vagyok, valójában jót akarok, jót szeretnék mindenkinek. De mégis most mit csináljak, ha Te mondjuk 5 napig nem akarsz enni? Nyilván nem leszek szomorú, sokan halnak éhen, sokan betegek... te meg nem eszel 5 napig, vagyis ezt tervezed. Pff, mindegy, a te dolgod.
Ahelyett, hogy megtanulnál normálisan, sőt jól enni, ilyenekkel szórakozol. Nagyon ráérsz, ha ehhez van kedved akkor csináld.
Én a helyedben INNÉK tojást, sok zöldség pürét-lét, turmixolnék 'zsírtejet' (tojássárga, kókuszzsír vízben) így minden tápanyaghoz hozzájutsz, és megkíméled magad a rágás óriási fáradalmaitól :D
És egészséges kajákat eszel, mert a zöldség, a zsír, a tojás mind nagyon jó ételek.
Állandóan speciális zöldségeket kellene enned, és akkor nem lenne szükséged 'méregtelenítésre'.
Ebből is látszik, hogy s.zarul eszel. Tojásra is szükséged van, a májad rengeteg sok komplex vegyületet használ ahhoz, amit te 'méregtelenítésnek' nevezel. Állandóan működnie kellene a májadnak, ehhez állandóan értelmes anyagokat és minél kevesebb hulladékot kellene enni.
A saját, elképzelt világodat alátámasztó válaszok érdekelnek csak? D:
Oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!