Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik futással fogytak! Mennyi...

Akik futással fogytak! Mennyi idő alatt látszott meg rajtatok és mennyit futottatok?

Figyelt kérdés
Persze egészséges étrend mellett.
2013. dec. 19. 17:44
1 2
 11/12 Makoscsiga ***** válasza:

"Nem is tudtam, hogy ennyire keményen tolod, Tsiga."

Volt olyan, hogy páros váltóval csináltuk meg az Ultrabalatont, akkor két nap alatt 11o kmt futottam. Szóval, amikor a futásról beszélek, akkor tudom, hogy miről van szó. Nyilván rengeteg futók ismerek, és tényleg a többség nagyon atletikus, és a többségen nincs zsír.

De még egy dolog a fogyással kapcsolatban: az egyetemen, ahol dolgozom, van egy prof, aki igen túlsúlyos volt, amikor először láttam, és aztán úgy lefogyott, én azt hittem, hogy rákos vagy valami. A héten volt vele egy megbeszélésünk, és láttam az irodájában a falra kitett futó érmeket. Szóval, mint kiderült két éve elkezdett futni és most már minden nap fut, pár hónapja volt az első maratonja, és csak a futással fogyott. Ő is mondta, hogy sok kollégája azt hitte, hogy betegség miatt fogy.

2013. dec. 22. 07:19
 12/12 anonim ***** válasza:

És itt lenne az a pont, amikor annyi pozitív tapasztalatod és érzelmed van a futással kapcsolatban, hogy tiszta jó szívvel ajánlani kezded másoknak, hiszen tapasztalataid szerint csodálatos dolog. És ezzel elkövetsz olyan hibát, ami felesleges, így is elég populáris a futás, nincs szükség népszerűsítésre.

Az emberek többségének meg nem erre van szükségük, hanem kimondottan egészségesebb tornákra, mozgásokra. Óriási mennyiségben tényleg tök jó kalóriaégető és fogyást is gyorsító hatása lehet a futásnak.. De olyan áron, hogy közben elveszi az időt más edzés elől.

Értékrend kérdése az egész, de az embereknek kicsit gyúrniuk kéne, biztonságosan végzett gyakorlatokkal, ésszel. Illetve a mély hát és medencei izmaikat kellene erősíteniük + önvédelmet tanulniuk, aztán biztos eljön az az idő, amikor lehet futkosni mert olyan ügyesek a magyarok, most nem az a kor van :)

2013. dec. 22. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!