Miért nem fogyok? 15/L
Augusztus eleje óta diétázom. Már 13kg-ot fogytam, de a múlt héten végig másfél kilóval többet - 56,6kg-ot - mutatott a mérleg. Most a hét elején újra 55,1 kg voltam, de ma ismét 56,6. Ez miért van, amikor ugyanúgy eszek. Már teljesen idegbeteggé váltam tőle és az
önbecsülésem is romokban hever. Leírom, hogy mit ettem ma: Reggeli: egy bögre műzli (tejjel) Ebéd egy tál babfőzelék két db fasírttal Egyéb: 4db mandarin.
Reggelire máskor is műzlit szoktam, vagy vajas extrudált kenyeret (vagy mit). Ebédre valami
főt kaját, de a reggelinél és ennél is vigyázok, hogy keveset ne egyek sokat és jól rágjam meg
az ételt. Minden nap megeszek 4 db
gyümölcsöt, ami legtöbbször mandarin, esetleg alma, de néha jöhet körte vagy banán is.
Emellett napi két kb. negyedórás Fegyencedzést is beiktattam. Még csak pár hete kezdtem el. :))
Apa azzal próbált vigasztalni, hogy gyengül az elem a mérletben, mert őt is többnek mutatja egy kilóval. :))
Nektek is köszönöm a válaszotokat!
Nagyon sajnálom ami veled történt 16/L! De én nem éheztetem magam, és egy hónap alatt eddig kb. 3 kg-ot fogytam. Szerintem ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!