Mi számit egészséges táplálkozásnak?
Reggeli: barnazsemle 2 szelet csibefelvágottal,valami zöldség
10órai: 2 db gyümölcs,pl.mandarin ,sszőlő,ALMA
Ebéd: it akármit ehecc, én pl általában halat vagy csirkehust eszek párolva, de nagyon sok recept létezik, keresek neked és belinkele, amivel nem hizol és jol is laksz:)
Uzsonna: megint gyümölcs,vagy JÓSOK ZÖLDSÉG , pl.karalábé,fehér vagy hagyományos retek,kígyóuborka , de azért hangsulyozom a sokat ezekből mert ezeket akármikor eheted:)
Vaxcsora : én csak egy Activiát eszem 0% cukorral, de viszont én fogyokurázom:) te megehetsz még mellé gyümölcsöt is, vagy pl. párolva csibemell,ez csak fehérje
Napközbe akármikor nassolhatsz zöldségeket , gyümölcsöt akármikor ne ,főleg ne banánt,mert ugye ezekbe cukor is van
Csokit, süteményeket egy háten egyszer biztos kivánja a szervezeted , egyél de kizárolag délig,és ne helyetesitje a uzsit vagy reggelidet ,de ajánlanám a fehércsokit vagy FŐZŐCSOKIT , de egyikből sem kell tulzásba vinned!!
És ami a legfontosabb hogy inni inni és inni, de nem cukrozott üditőket, hanem ásványvizeket !!
És ha van időd nyugodtan sportolj 30-40 percet, hiddel jottesz:)
Hiddel, ez jó, én 2 hónapja csinalom ,vagyis élek egészséges életmodot, de bőrömön is észrevettem a változást, de még a testemen is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!