Ki kezd január 1-jétől fogyókúrázni? :D
Figyelt kérdés
Én igen! :)
25 kg leadása a cél.
2013. dec. 14. 15:29
11/12 anonim válasza:
Szia!
Én pénteken álltam neki (2013.12.13.) és igen is karácsonykor is kibírom. Túl sokszor hitegettem magam. És hidd el, amit karácsonykor "eszel" (sok ember ilyenkor eme ige fokozott jelzőjét használja) azt bánni fogod. Főleg, hogy fogyókúrán jár az eszed. (Tapasztalat!) Könnyebb lesz akkor enni, mint utána ledolgozni. Tény, hogy igen is nemes gondolat az életmódváltás (!). Nekem is kb. vagy még többet kell fogynom. És már nem halogatom. Elszántság és kitartást.
Szóval úgy is lehet felfogni, hogy én is elsejétől kezdem! Akkor fogok edzésre járni. Lenne kedved együtt csinálni?
22L
12/12 anonim válasza:
Én már elkezdtem a fogyókúrát tegnaptól ahogy írtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!