Embörök! Hogyan kell fogyókúrázni?
68 kg vagyok az 163 cm-mhez. Szeretnék leadni 8 kilót, de fogalmam sincs hogy hogyan csináljam.
Az edzés részével tisztában vagyok, ahhoz csak erőt kell vennem magamon, de hogy mit egyek, mikor és mennyit na ahhoz kéne segítség :)
Reggelire általában felvágottak, zsemi, kenyér, virsli (ezt utálom) meg tojás van itthon, gyümilé, tej, tea.
Főételt húsokból, krumpliból, rizsből és tésztafélékből szoktunk készíteni. Elég magyarosan főzünk.
Szóval a kérdésem az lenne hogy hogyan állítsak össze - és mikből - egy olyan étrendet hogy le tudjak fogyni. Szeretek főzni+enni és van érzékem a gasztronómiához szóval nehéz lesz de végre elszántam magam :D
Kéne pár jó tanács a gyakorlott sorstársaktól, szóval várom a tippeket, ötleteket sok szeretettel :D Reggeli, ebéd, vacsi jöhet minden ami nektek bejött.
ui: Mennyi idő alatt lehet leadni 8 kilót kb? :D
8 kiló nem túl gyors fogyástól egy normál embernek szerintem nem lóg a bőre :) Nagyon fiatalnak se kell lenni hozzá :) Én eddig kb. 12 kilót fogytam, nem lóg, de miért is tenné? :)
Az jó, ha van érzéked a gasztronómiához :D Ha egy picit is kreatív vagy, akkor nem leszel sokáig bajban, hogy akkor ebből hogy lesz Számodra étel, akkor sem, ha valami érdekes életmódváltást végzel, ami szerintem sokkal jobb, mint a fogyókúra ;)
A reggeli listából nekem a tojás tetszik, én magam nagyon szeretek rántottát reggelizni zöldségekkel. Nehéz tanácsot adni, hiszen nem tudom, mit kívánsz reggel és mennyi milyen típusú ételt... Van, aki ilyenkor a sok szénhidrátra, sőt keményítőre esküszik, számomra az ideális reggeli 1 tojás zsírban sütve nyers zöldségekkel 11-kor. Ha éppen nem kívánok mást, persze.
De a rántotta vacsorának talán még jobb. A tojás helyettesíthető jóféle húsokkal is, persze, én nem gyakran élek olyasmivel.
Ha nem vagy édesszájú, legalábbis nem érzel késztetést napi csokizásra, akkor szerencsésebb vagy, mint én, bár a gabona elhagyásakor pár hónapig én is elvoltam.
Ahogy talán látható, én a kevés szénhidrát mellett vagyok, az sokaknak jót tesz, de nem gondolom, hogy mindenkinek ez a járható út. Nekem valószínűleg ez való, de különbözőek vagyunk.
S mindenki sokféleképpen le tud fogyni, már ha be bírja tartani a szabályokat. A legjobb egy tartható, élvezetes, egészséges, sportos életmódra ráállni s ott maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!