Ki kezd január 1-jétől fogyókúrázni? :D
Figyelt kérdés
Én igen! :)
25 kg leadása a cél.
2013. dec. 14. 15:29
1/12 anonim válasza:
Én már holnaptól, jó lenne. Nem várom meg a januárt.20 kg a cél.
De nagyon nehéz 1 hónapja próbálkozom de semmi eredménnyel mert tán még többet zabálok mint előtte.
De muszáj megpróbálnom újból és újból.
3/12 A kérdező kommentje:
Talán mert nem karácsony előtt 10 nappal kezdek neki?!
2013. dec. 14. 16:11
4/12 anonim válasza:
Ha a karácsonyt kibírod, mindent kibírsz :) elég gyenge jellemre vall, aki az ünnepeket, szülinapokat hozza fel oknak a zabálásra. Ebből így újév után sem lesz semmi..
5/12 A kérdező kommentje:
De igenis lesz! De mégis, ki kezd neki karácsony idején életmódot váltani? Az év legnehezebb időszakában, amikor mindenhol kaja van? Nem túl jó kezdésnek.
2013. dec. 14. 16:42
6/12 anonim válasza:
Tavaly (2012), november 18-an, vasarnap eldontottem, hogy nyarra vekony leszek es nem erdekel sem a nevnapom (december elejen), sem a mikulas-ajandekok, sem a karacsony, az ujev, sem januar elejen a szuletesnapom :) Szoval igen, meg lehet csinalni, tul lehet elni, egy ev: -30kg... Tobb, mint 8 eve kuzdottem a tulsullyal, mindig nyar es karacsony kozott jottem ra, h valtoztatni kell, de mindig jottek az unnepek, szulinapok es soha nem valtozott semmi... Ugyh igaza volt az elottem szolonak, ha a karacsonyt kibirod, akkor igazan elszant vagy!!
7/12 anonim válasza:
Az év legnehezebb időszaka? Ember, csak diétázol, nem a világot váltod meg.. ez mind csak akarat kérdése. Ha fejben ott vagy, semmi sem állíthat meg.
8/12 anonim válasza:
Melyik a szánalmasabb, a január 1 vagy a holnap? :D
9/12 A kérdező kommentje:
Na, majd megmutatom, hogy igenis lefogyok január 1-jétől!
2013. dec. 14. 19:22
10/12 anonim válasza:
Miért január 1? Miért nem tegnap vagy karácsony után 2 nappal.. Január elsején mindösszesen annyit teszek, hogy folytatom az életmódomat, amit immár 8. hónapja tartok, -30kg, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!