S. O. S. Csirke Mellfilé?
Miben süssem ki?Olaj vagy zsír? mit egyek mellé?
Milyen zöldségeket esetleg barna rizst??Milyen fűszereket használjak?
Megsózod beborsozod, olivaolajban bepácolod, vagy akár tejben fokhagymával attól felpuhulnak a rostjai.
után úgy sütöd ki ahogy akarod, roston kevés oliva olajjal vagy napraforgóolajjal.
Vagy felkockázod és pár csepp olaj is megsüti ilyen légkeverősben. Tortilla csirkével elég jó, csak a tortilla lap kalóriadús, azt inkább reggel tudd le a CH-t.
Edzés utánra próbáld a CH-kat hagyni (kivéve zöldség, és pár gyümölcs)
Én átlag kókuszzsíron csinálom serpenyőben. Kezdetben full natúrba, felkockáztam be a serpenyőbe aztán csináltam míg fehér nem lett, most raktam mellé erős paprikát meg ilyen gyrosos fűszerport. Edzés után barnarizzsel szoktam enni, amúgy átlag brokkoli,répa,karalábé (párolva) ,de néha veszek ilyen fagyasztott mexikói zöldség keveréket is.
Fűszereket összekevered egy kis oliva olajjal. Előző este bepácolod. Kiveszed a pácból és az a minimális olaj ami rajta marad abban egy jó serpenyőben meg is sül. Én vegyesen használok mindenféle fűszerkeverékeket amiket lehet kapni.
Köret: Nap közbe rizs (basmati a legjobb), du/este párolt zöldségköret.
De lehet ám finomakat is főzni, ha van egy kis kreativitásod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!