Hogyan méregtelenítsek? Kitaláltam egy étrendet, ez így jó?
Nem mindegy milyen kenyeret eszel, teljes őrlésűt válassz. Zsír helyett én olívaolajat használnék.
Nekem a zabpehely mindig elrontja az emésztésemet, de ez én vagyok, az emésztést a zöldségek is rendbe hozzák. Próbálj meg minél több zöldséget, frissen facsart zöldséglevet fogyasztani.
Nem értek a méregtelenítés témaköréhez, én csak próbálok normálisan táplálkozni, de azt akkor sem értem, miért segítene eme célodban a kenyér?
Miért kell a zabpehely az emésztés miatt? Ha a rostokra gondolsz, arra van a zöldség és gyümölcs.
Azért, mert a kenyérben nincsenek vegyi anyagok és csak zöldségeken nem tudok el lenni ennyi ideig. És a zabpehely meg azért kell, mert engem a sok zöldség meghajt és csak attól jobb.
A csirkéhez lehet enni rizst?
Inkább rizst, mint kenyeret...
Azt megértem, hogy a zöldség nem elég, de attól még jobb dolgokat is ehetsz, mint pont a kenyér. Írtad is a csirkecombot. Én tojást ennék s olajos magvat, bár még mindig nem értek a méregtelenítéshez, azt rábízom a testemre, s értelmes dolgokat viszek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!