Alkohol ivás után hogyan méregtelenítsek?
Figyelt kérdés
mert éppen diétázom, fogyókúrázok, így nem vacsorázok és sok zöldséget gyümölcsöt eszek, odafigyelek hogy tésztás lisztes ételeket is mellőzzem.. és mozgok is, meg sok folyadékot iszok. tegnap volt a születésnapom, így volt buli és megittam az este folyamán kb 3 pohár pezsgőt. de nem ettem csak gyümölcsöt. most hogyan mossam ki a szervezetemből? eddig dinnyét ettem ma. lehet hogy mást nem is kellene csak gyümölcsöt? előre is köszönöm.2012. júl. 25. 08:32
1/1 anonim válasza:
ha nem iszol gyakran, akkor nem gáz, majd a szervezeted kiüriti magától, ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!