Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan méregtelenitsek?

Hogyan méregtelenitsek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék fogyni csak eddigi életemben csokin, kekszen és màs muanyagkon éltem, és szeretnék vàltoztatni az étrendemen.(ja és nagyon székrekedées vagyok. Ugy hetente jàrok wc-re).
2010. nov. 3. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:

A méregtelenítések semmit nem érnek, kivéve a beöntés, de azt sem "méreganyagok" eltávolításra használják, hanem annyi, hogy kimossa a szervezetedet.

Mellesleg szerinted 20-30 évnyi (nem tudom hány éves vagy) helytelen életmódon segítene egy 1-2 hetes kúra?

Válts életmódot. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, joghurtokat, kefírt, sovány húsokat, olivaolajat stb. Igazából mindent ehetsz, csak mértékkel.

Székrekedésre jók a rostos ételek, pl. zabpehely, zabkorpa. Naponta legalább egyszer egyél főtt ételt és igyál min. 2-3 liter folyadékot.

2010. nov. 3. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben koszonom.
2010. nov. 3. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Fújd ki magad! Gondolkozz el! Válts étrendet, de semmit ne vigyél túlzásba, még a méregtelenítési szándékot se!
2010. nov. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!