Hogyan méregtelenitsek?
Figyelt kérdés
nem szeretnék fogyni csak eddigi életemben csokin, kekszen és màs muanyagkon éltem, és szeretnék vàltoztatni az étrendemen.(ja és nagyon székrekedées vagyok. Ugy hetente jàrok wc-re).2010. nov. 3. 17:27
1/3 anonim válasza:
A méregtelenítések semmit nem érnek, kivéve a beöntés, de azt sem "méreganyagok" eltávolításra használják, hanem annyi, hogy kimossa a szervezetedet.
Mellesleg szerinted 20-30 évnyi (nem tudom hány éves vagy) helytelen életmódon segítene egy 1-2 hetes kúra?
Válts életmódot. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, joghurtokat, kefírt, sovány húsokat, olivaolajat stb. Igazából mindent ehetsz, csak mértékkel.
Székrekedésre jók a rostos ételek, pl. zabpehely, zabkorpa. Naponta legalább egyszer egyél főtt ételt és igyál min. 2-3 liter folyadékot.
2/3 A kérdező kommentje:
rendben koszonom.
2010. nov. 3. 18:03
3/3 anonim válasza:
Fújd ki magad! Gondolkozz el! Válts étrendet, de semmit ne vigyél túlzásba, még a méregtelenítési szándékot se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!