Hát ha neked 17 cm hosszú a fejed...:D Ez maximum csak fél fej lehet...
Amúgy én kép alapján mondom, hogy tényleg nem vagy kövér meg hasonlók, de igazat kell adnom, hogy ruhában megint más, mint nélküle.
Nekem 168 cm 55 kg-mal se tetszik az alakom, csak ruhában. (gyúrok is emiatt)
Hozzátenném azt, hogy ha nekem olyan lenne az alakom, mint neked, én azért soknak érezném, bár nem tartalak nagydarabnak.:)
ruciban nagyon csini vagy. de szerintem az lenne a lényegesebb hogy mutatsz pl egy fürdőruciban, mert a ruha szépen ápol és eltakar...
tegyél fel egy képet (fej nélkül) fürdőruciban, úgy sokkal mérvadóbb. - nyugi nem azért írom...
egyébként figyelitek milyen érdekes! az első kommentek, mikor még nem írtad hány centi/kiló vagy, tök pozitívak voltak. Aztán elárultad és mindenkiből előjött a matek. Nem, nem kritikának írom, csak érdekességnek!!!!!!!!
Mikor én az a súly voltam, ami a táblázat szerint lennem kellett, akkor mindenki azt mondtam, hogy híznom kéne. Azóta nem a matekra megyek, hanem levideózom magam, és megállapítom - megkérdezek mást is - hogy esztétikus vagyok-e.
"Hát ha neked 17 cm hosszú a fejed...:D Ez maximum csak fél fej lehet... "
Jó tudni, hogy egyesek mekkora fejjel büszkélkedhetnek. Csak ne lötyögne benne így az agyad.
jól nézel ki, csak egy kicsit puha vagy :)
Ha tényleg 63 kg vagy akkor nincs rajtad túl sok izom, vagy nehéz csontozatú vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!