Mennyi vizet kell inni egy nap? ( ősszel/télen)
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 20:12
1/5 anonim válasza:
amennyi jólesik, egy egészséges szervezet tudja mennyi kell neki
2/5 anonim válasza:
Általában keveset isznak az emberek, szóval sajnos a szervezet hiába tudja, ha az agy nem akar róla tudomást venni. Amúgy az ajánlott folyadék bevitel nőknek napi 2-3, férfiaknak 3-4 liter.
3/5 anonim válasza:
21:59 - azért egy téli napon 3-4 litert biztos nem fogok meginni, az már tuti nem egészséges a vesét is tönkre teszi 4 liter.
amúgy első is én voltam
4/5 anonim válasza:
Hát pedig én télen-nyáron 5-6l vizet iszom meg. Ez tényleg tönkreteheti a vesémet?
lány (nincs rajtam felesleg)
5/5 anonim válasza:
Az igazság az, hogy a szervezet naponta 2,5 liter vizet veszít (légzéssel, vizelet, széklet....stb) amikor szomjúság érzése keletkezik, valójában már dehidratált vagy, tehát MINÉL TÖBBET!! min 2 litert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!