Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ősszel kigömbölyödtem. Sok...

Az ősszel kigömbölyödtem. Sok vagy jól áll?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

19/l

2013. dec. 10. 09:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon csini vagy *.*
2013. dec. 10. 09:56
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
nekem tetszik.
2013. dec. 10. 10:02
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon csini vagy!!
2013. dec. 10. 10:07
 4/17 anonim ***** válasza:
jol nezel ki.
2013. dec. 10. 10:15
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:-) amúgy 160 centi vagyok és 63 kiló, sosem voltam még ilyen sok:-I
2013. dec. 10. 10:16
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Hát én szerintem sok... 55 körül lenne ez a ó kategória.
2013. dec. 10. 10:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egy kicsit sok... NEM azt mondom, hogy ronda vagy kövér vagy, hanem hogy még jobb lenne most leadni egy kicsit, nem akkor amikor már több lesz a felesleg és sokkal nehezebb a fogyás.
2013. dec. 10. 10:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Így ezen a fotón nekem is tetszik. De a következő gondolatokkal lehet nem leszek népszerű:

Természetesen nem írok olyat, hogy "küldj ruha nélküli képet", mert ez nem a 'Szex' topik. :) Így csak fikciókat gyártok. 2 lehetőség van:

1.: szép feszes a feneked és a combod. Ebben az esetben biztos nagyon jól mutat egy bugyiban is.

2.: plöttyedt, narancsbőrös. (mivel írtad, hogy "kigömbölyödtem", ezért én az utóbbira tippelek, elnézés ezért) Akkor ez viszont az a kategória, ami ruhában jól néz ki, nélküle viszont kevésbé....

Te SZERINTEM az a fajta Nő vagy, aki hajlamos pl. egy szülés után jól elhízni. Tehát én a helyedben ha van rá lehetőséged törekednék rá, hogy visszanyerjem az eredeti formát, mert most még nem késő!

És ha netán rosszul esne ez, akkor elnézést, nem akartalak vele megbántani. Mert nekem spec. tetszenek az ilyen alkatú lányok (főleg hogy ilyen alacsony is vagy, ami főleg tetszik), de én a helyedben a hosszútávú jó formában maradás érdekében így 19 évesen igyekeznék visszaszerezni a régebbi formámat!

2013. dec. 10. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Így sem vagy csúnya, de sok vagy sajnos.

160 cm vagyok, 51-52 kg. Ha felmegy egy-két kiló, akkor igencsak látszik a combomon és a fenekemen. Persze a ruha takar, de az ember lánya csak látja magát a tükörben meztelenül és nem szép...

2013. dec. 10. 11:12
 10/17 anonim válasza:

Egy megjegyzés a kommentelőknek: Ameddig nem írta meg a kérdező hölgy milyen magas és hány kiló addig mindenki rajongását ecsetelte, de amint a számok előkerűltek már fenntartások jöttek. Pedig van mellékelve fénykép is ami láthatóvá teszi kilókat is.

A hölgy kérdésére a válaszom az lenne, hogy itt az a kérdés el tudod e így fogadni magadat, vagy sem? Az utóbbira tippelek ezért az egészséged érdekében az eredeti állapotodat célszerű visszanyerni mert míg csak pár kiló a felesleged könnyebb lefogyni mint ha jó 10-20kg-ot kellene. De megnézném a karcsú alakodat is mihez viszonyítson az ember?!

2013. dec. 10. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!