Ez így helytelen gondolkodás?
Figyelt kérdés
Diétázok már egy ideje nagyon is szépen fogytam már 15kg lement. A boltban keresem az alacsonyabb kalóriájú dolgokat. Láttam zabfalatot a boltban mondom fú ez biztos ilyen tiszta egészséges kaja meg biztos diétás meg mit tudom én hisz csomó nő eszik ilyesféléket. Erre látom több mint 400 kalória van benne és több mint a fele szénhidrát. Akkor ez egy hizlaló szar nem? Vagy hülyén gondolkodom? Mert a diétám alapja, hogy minél alacsonyabb kalóriájú dolgokat egyek és próbálom a szénhidrátot kerülni. És ez eddig úgy látszik bevált. Ma is kb 250kalóriából megreggeliztem simán és jóllaktam belőle simán.2013. dec. 8. 12:48
11/11 anonim válasza:
a hamburger jobb,mert abban van valamennyi fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!