Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen motivációt tudtok...

Milyen motivációt tudtok írni, ahhoz, hogy ne egyek sokat?

Figyelt kérdés
Ha lehet valami új ötletet várnék válaszul, nem pedig a: szerelem-, sport-, munka-, vagy új hobbi kijelölésével, ugyanis ezeken már túl vagyok.

2013. dec. 4. 13:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Fényképezd le magad bikiniben elölről hátulról erős fénynél,hasad ne húzd be ne feszülj meg csak lazán amikor éppen nem figyelsz oda magadra...majd nézd meg mindig amikor éppen csokit vagy egyebet akarsz enni vagy kiakarod hagyni az aznapi tornát.

Nekem marhára bevált.

2013. dec. 5. 14:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Én is főzök, de olyat, amit meg akarok enni. Biztos van, ahol ez nehezebb, de a párom igazán nem problémázik, mert jól főzök, legfeljebb olykor főz magának pluszban rizst :) Amit nem eszem, mert nem tartom megfelelőnek számomra, az nem is tud igazán csábítani... Legfeljebb az, ami teljesen rendben van, de nem a fogyási időszakban két pofára :D De max. lassan fogyok, túlélem.

Viszont akinek a vágyai és a hízási hajlama nincsenek összhangban, annak elég nehéz lehet, ha olyan hozzáállású, mint én...

Hmmm, de akkor is. Ahogy a legelején írtam anno, ha olyan ételeket eszel, amiktől jóllaksz és élvezed őket, miért akarnál minden mást is felfalni, miközben kellemesen elvagy jóllakottan? Nekem ez érthetetlen.

2013. dec. 5. 16:21
 23/29 anonim ***** válasza:
Szeretsz enni. Ez okoz örömet. Találnod kell valamit helyette. Vagy utáld meg az evést. Hogy? Vedd meg az összes dolgot amit szeretsz és edd meg egyszerre. Majd amikop már rosszul vagy gondolkozz el rajta van e értelme.
2013. dec. 20. 21:49
 24/29 A kérdező kommentje:

Az ételeket csak időlegesen lehet megutálni, de előbb utóbb visszatér az ösztön, amely evésre programál. Inkább a figyelemelterelés, azaz "keress valami mást helyette " a célra vezethetőbb, köszi.

Az új mottóm: "ma mit és mennyit mozgok "- "a ma mit eszek"-kel szemben! Ha a hangsúlyt a mozgásra helyezem, akkor előbb utóbb megtalálom abban is az örömet és átveszi a helyét az evés örömétől.

2013. dec. 21. 11:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha ócska kaját eszel akkor így is hízhatsz, hiába lesz fontosabb a mozgás mint az evés.
2013. dec. 21. 13:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha mozogsz utána nem fogsz annyit enni. Egyrészt mert nem bírsz, másrészt mert tudod hogy azzal tönkrevágod a mozgás értelmét.
2013. dec. 22. 23:21
 27/29 anonim ***** válasza:

Tönkrevágja a mozgás értelmét? :D

Ez értelmes mondat így? Nope..

Ha valaki edz, kajásabb lesz utána, emparikus tapasztalat, de van néhány magyarázat is rá. Mindegy, enni kell.. nem az evést kell démonizálni, talán nem disznótápot kellene zabbantani, és akkor nem lenne baj az evéssel..

2013. dec. 23. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam. Ha mozog valamit utána jobban meggondolja hogy mit egyen mert már eröfeszítéseket tett a sikerért. Tehát nem vágja tönkre a mozgás értelmét. Okés?
2013. dec. 23. 21:15
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.... így 3 év távlatából visszanézve mondhatom, hogy hasznosak voltak és még inkább arra ösztönzött, hogy megoldást találjak. Most 53 kg. vagyok (160 cm magas )és majdnem elégedett ( narancsbőr megszüntetése még hátra van- a rendszeres úszástól remélem ).

Drasztikus diétával, amit senkinek nem ajánlok végül is lefogytam 15 kg.-t, aztán megalkottam a számomra legmegfelelőbb elméletet a súlyom megtartásához egy életre! Hiszek benne és hű vagyok minden körülmények között az immár több mint 2 éve tartó étrendemhez, ami a rég áhított eredményre vezetett.

Az elméletem a következő:

- menjünk vissza az alapokhoz és nézzük meg mit ehetett egy ősember, mire vagyunk " kódolva " eredetileg: gyümölcs,zöldség -mértékkel, hús, magvak, tojás és jó esetben méz!

Szóval semmi egyébb táplálékot nem vagyok hajlandó megenni, mert igaznak bizonyult számomra, hiszen itt vagyok én élő bizonyítélnak.

Nagyon egyszerű volt az elmélet amit kerestem és nevetségesen sokat gondolkodtam fölöslegesen....... de a lényeg, hogy rájöttem a megoldásra!

Persze mindenkinek más a jó, és lehetne ezt a témát vitatni még sokáig, de egy biztos dolog mindenkinél működik, hogy a meggyőzödés ( hit )vagy nézőpont -nevezhetjük bárminek- a mozgatórugója az eredményességnek.

Kívánom, hogy ti is gyertek rá a saját szervezetetek jó működéséhez igényelt táplálékok listájára és meggyőződéssel és kitartással válaljátok fel nézőpontotokat.

2016. aug. 22. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!