Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen motivációt tudtok...

Milyen motivációt tudtok írni, ahhoz, hogy ne egyek sokat?

Figyelt kérdés
Ha lehet valami új ötletet várnék válaszul, nem pedig a: szerelem-, sport-, munka-, vagy új hobbi kijelölésével, ugyanis ezeken már túl vagyok.

2013. dec. 4. 13:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%

Én is ezeken agyaltam, agyalok és még fogok is - tuti. Ilyen szempontból még a saját egészségem sem elég fontos.Sokszor állok neki. Utolsó súlyom 96.

2 hete: 86

Most 10. napján vagyok egy diétának, úgy vettem rá magam, hogy ha lefogyom az első 6 kg-ot, akkor 1-gyel kevesebb leszek, mint 1 éve... viszont ha a régi versenysúlyomhoz akarok érni, még 14 lesz vissza.

Rossz arra gondolni, hogy milyen lesz tehenebbnek lenni, viszont jó arra, milyen leszek az első kitűzött cél elérésekor. Plusz nem akarom, hogy lecseréljenek egy szebbre. Az meg olyan jól esik, amikor dicsérgetnek :_)

2013. dec. 4. 13:47
 2/29 anonim ***** válasza:

Nem igazán motiváció kell, hanem az, hogy olyan ételt egyél, ami jóllakat, miközben fogysz... Ezt ki kell tapasztalni, hogy kinek mi. Van, amikor kalóriaszegény nagy térfogatú a jó, van, amikor a brutálian zsíros (már ha az ember bírja az olyat, én igen, mert mindig zsírosan étkeztem), néha csodákat tesz egy kis olajos mag, amit valami könnyed zöldségételbe vagy gyümölcsturmixba tesz az ember...

Fontos a szükséges tápanyagok bevitele, nem csoda, ha egy test, aminek nagyon hiányzik valami, folyton éhségjeleket ad. S van, aki a sok szénhidráttól még éhesebb lesz, főleg további szénhidrátra... Komplikált dolgok ezek, én máig nem teljesen megyek el a testemen, hogy mikor miért mire éhes, de azért igyekszem, ő pedig elég rendesen adja a jeleket, hogy mi a jó neki.

2013. dec. 4. 13:55
 3/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell motiváció, meg kell tanulni normális ételeket enni.
2013. dec. 4. 13:58
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem koplalni kell, hanem egészséges napirendet kialakítani. Ehhez mondjuk kellhet motiváció. Például hogy nem akarsz 40 évesen szívrohamban meghalni.
2013. dec. 4. 14:02
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
A hiúság, mint motiváció elég kell, hogy legyen.
2013. dec. 4. 14:04
 6/29 anonim ***** válasza:
36%
Nem elég motiváció az, hogy ha zabálod a sok szemetet és hízol mint a disznó?
2013. dec. 4. 14:09
 7/29 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó!

Ez nem ilyen egyszerű...

2013. dec. 4. 14:16
 8/29 anonim ***** válasza:
Számomra de. Engem az motivál, hogy mikor belenézek a tükörbe, akkor a látvány minél közelebb legyen ahhoz, mint amilyen lenni szeretnék.
2013. dec. 4. 14:21
 9/29 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem kérj meg valakit, barát, barátnő, tesó, hogy kezdjetek el egy diétát és járjatok el mozogni közösen. Ha az egyiknek nincs kedve, a másik húzza.
2013. dec. 4. 14:25
 10/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de nem ilyenekre gondoltam, mint: cél kitűzése, ételek kombinációja, hiúság vagy öngyűlölet.

Én a célon túl vagyok és szeretném ha egy végleges megoldásra jönnénk rá, ahhoz, hogy életünk végéig megtartsuk az elért célunkat! Jelenleg nem megy és hízok, mert nem motivál sajnos a hiúság és egyébb más ötlet sem.

Mi lehet az az önfegyelmezés rugója, mely örökké tart? Körülvesz minket rengeteg kaja,milyen mentalitással ne nyúljak hozzá és ne egyem meg ???

Ha a körülményeim szegényesek lennének akkor meg sem formálódik a kérdés...., de most akkor csak az a megoldás, hogy olyan élethelyzetbe hozzam magam, ami rákényszerít erre ? Hogyan lehetne bőségben is élni de nem használni ki a lehetőséget???

2013. dec. 4. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!