Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hízlaló egy adag...

Mennyire hízlaló egy adag puding cukor nélkül? (édesítővel) Diéta alatt belefér?

Figyelt kérdés

2013. dec. 1. 01:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
egyé sok shálátát majonézzel és főtt kruplival
2013. dec. 23. 16:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem a legjobb megoldás, de egyik nap én is megkívántam, és ettem egy keveset, 1,5%-os tejjel és édesítőszerrel csináltam. Talán még mindig jobb ez így, még ha keményítő is volt benne, ami hizlal, mintha valami "cukormentes" bolti kis édességet vettem volna meg, aminek ráadásul nagyobb a kalória-, szénhidrát- és zsírtartalma. Így édesítőszerrel, 1,5%-os tejjel az egész zacskónyi pudingporral összesen van benne 98 kCal, 4 g. fehérje, 9 g. szénhidrát és 2 g. zsír. Na most szerintem ez egy diéta alatt belefér bőven, főleg, ha csak ritkán, egy-egy alkalommal fordul elő, és nem mindennapos.

De azért én is megbántam, legközelebb, ha ennyire rám tör az édesség-ehetnék, akkor inkább nyúlok majd valami gyümölcs vagy gyümölcsös joghurt felé, még az is jobb. :)

2014. jan. 10. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyetek étcsokoládét.

A tej káros/hizlaló hatását még mindig alábecsülitek. Idő kell, míg megtanulják az emberek : )

2014. jan. 11. 10:50
 14/15 anonim válasza:
40%
Szerintem az édesszájú embereknél is fejben dől el, ha fogyni akar és nem eszik. Akiben kitartás van, akarat erő, az pont az én példámat kövesse, aki 120 kg-ról 75 kg-ra fogyott le erős diétával, felesleges édesség és üdítőitalok megvonásával(később ehetsz akármit mértékkel, de a sport mellőzhetetlen). Mindenki ismeri a mondást "Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk". Egyél egészséges ételeket, mindenből mértékkel így meghosszabbítod az életedet is, de mellé még mindig kell a mozgás... Sportolás kell a szervezetnek mindenképpen, mert a folyamatos lustaság mellett a diétától oly sok mindent ne várj!!! Sportnál tartok, akkor már elmondom egy puding után (akármit is rakj bele) szépen tolj egy intenzív 30 perc vagy 1 órás kardió-fitness edzést és semmi gond nem lesz akkor.
2016. jan. 18. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Beszélsz te zöldségeket!A sport a test tónusossá tételéhez elengedhetetlen de egy jó diétával sőt inkább életmód váltással is lehet fogyni sőt (!!!) azzal lehet (80% étrend- 20% sport) és simán belefér a puding és mértékkel szinte bármilyen nasi 2-3 naponta 1× délelött 😁
2019. máj. 23. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!