Mennyire hízlaló egy adag puding cukor nélkül? (édesítővel) Diéta alatt belefér?
Valószínűleg nem a legjobb megoldás, de egyik nap én is megkívántam, és ettem egy keveset, 1,5%-os tejjel és édesítőszerrel csináltam. Talán még mindig jobb ez így, még ha keményítő is volt benne, ami hizlal, mintha valami "cukormentes" bolti kis édességet vettem volna meg, aminek ráadásul nagyobb a kalória-, szénhidrát- és zsírtartalma. Így édesítőszerrel, 1,5%-os tejjel az egész zacskónyi pudingporral összesen van benne 98 kCal, 4 g. fehérje, 9 g. szénhidrát és 2 g. zsír. Na most szerintem ez egy diéta alatt belefér bőven, főleg, ha csak ritkán, egy-egy alkalommal fordul elő, és nem mindennapos.
De azért én is megbántam, legközelebb, ha ennyire rám tör az édesség-ehetnék, akkor inkább nyúlok majd valami gyümölcs vagy gyümölcsös joghurt felé, még az is jobb. :)
Egyetek étcsokoládét.
A tej káros/hizlaló hatását még mindig alábecsülitek. Idő kell, míg megtanulják az emberek : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!