Kövérnek érzm magam. Hogy változtassak rajta?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,165cm 54kg és az elmult idoben nagyon sokat hiztam. Szerintetek mit kene tennem hogy ne erezzem magam kovernek és mondjuk 49-50re le tudjak fogyni? Az gaz lenne ha edzoetermbe jarnek (egyedul) ?2013. nov. 30. 16:21
1/9 anonim válasza:
Az tényleg gáz lenne. Inkább fuss vagy (szoba)biciklizz!
2/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz??? Nagyon sokan járnak egyedül edzőterembe.
3/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Az edzés nem csoportos elfoglaltság...
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz egyedül járni terembe, ez nem mozi :) Inkább legyél büszke magadra, hogy teszel valamit az egészségedért, kinézetedért. Ha kétszer ilyen nehéz lennél, akkor se lenne gáz, sokan ezen paráznak, hogy a sok sportos ember, majd kineveti, pedig a ciki inkább az, aki gyorsétteremben tömi a fejét és nem foglalkozik magával. Ők azok akik inkább cikizik a konditerembe járókat, mert szembesülnek saját kudarcukkal, tehetetlenségükkel
5/9 anonim válasza:
Nem értem mi bajod van ezzel a testsúllyal.Én 168cm vagyok,csak 3 centivel magasabb,és 53 kg.
6/9 anonim válasza:
Ezek csak számok, a kérdező lehet hogy vékonyabb csontozatú és kevesebb izom van rajta
7/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? A legtöbben egyedül járnak edzőterembe. Nem egy csapatsport. Ráadásul ha normálisan csinálod a gyakorlatokat, akkor nem is lesz erőd pl. beszélgetni közben.
8/9 anonim válasza:
Nagyon túlsúlyos vagy! Legalább 20 (húsz) Kg-ot le kellene adnod, meg nőni 15-20 cm-t!!! Minden héten hagyj ki 2-3 napi evést! Ilyenkor csak vizet igyál. Edzőterembe ciki menni, ha nincs okos telefonod! Másik alternatíva: vállald el otthon a háztartást, vagy nagy részét, mosás, főzés, takarítás! Garantáltan nem fogsz hízni, ehetsz és még hasznosat is teszel.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2013. dec. 7. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!