Ez még kövérnek mondható?
Halihó! Nem régiben dobtam le közel 20 kilót. Most valahogy úgy nézek ki mint balról a második csajszi.
A méreteim VOLTAK: Cs: 116 D:106 M:16
A méreteim MOST: Cs: 103 D: 83 M:98
Jól írja Oriza.
Ehhez én annyit fűznék hozzá, hogy:
- fontos, hogy egészségileg ez a testalkat mit takar. Lehet ezt az alkatot megtartani is, lehet fogyó vagy éppen hízó trendben lenni.. ITT A HÍZÁS NEM LENNE JÓ.
Viszont balról a 2. csajszi ezzel a testalkattal több mint kívánatos.. ne csússz el, ez még belefér, szép és jó, de itt a határ, szerintem.
Nem értek egyet. A többi nő a képen pont annyira evészavaros, mint egy anorexiás csaj.
Csak az ő zavaruk a túlzott szénhidrátfogyasztás. És ugyan úgy nem egészséges, mint bármely más rossz táplálkozási szokás, vagy betegség.
Milyen egy egészséges, nem inzulinrezisztens, vékonyabb kategóriába tartozó női test?
Random találatok a gugliról:
Ennyire eltolódott a társadalom.. hogy még mindig a húsevéssel és edzéssel elérhető testalkat a legnormálisabb és legegészségesebb, legalábbis az én véleményem szerint (bár én mozdultam rá a kérdésben szereplő képen a 2. nevű nőre is, tehát az ízlés nálam is egy szélesebb tartományban mozog)
"Nem értek egyet. A többi nő a képen pont annyira evészavaros, mint egy anorexiás csaj. "
Mivel nem értesz egyet??? Azt írtam, a többi nő kövér. Mi a problémád???
"A többi nő a képen pont annyira evészavaros, mint egy anorexiás csaj. "
Senki nem mondta, hogy ők nem evészavarosak. Olvasd már el mégegyszer, ami írt! Hihetetlen, hogy ti paleósok a szarba is beleköttök és a semmin is képesek vagytok vitatkozni, csak hogy a baromságotokat hirdessétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!