Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyet lehet enni fogyókúra alatt?

Ilyet lehet enni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
Zabpehelyből zabkását készítűnk a felét a tepsi aljára rakjuk, középre fahéjas alma a tetejére a zabkása másik fele.Berakjuk a sütőbe és megcsináljuk ropogósra. Ilyet ehetek vagy nem ? Ha esetleg igen legfeljebb két kisebb kocka a megengedett ?
2013. nov. 30. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem enném meg, de te tudod.
2013. nov. 30. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen tennék bele tojást, akkor még finom is lenne, bár tudom, egyeseknek a zabkása is ízlik. De a tápanyagtartalmának sem tenne rosszat.

Nos, az étrended, hozzáállásod, döntésed függvénye, eheted-e. Nem egyféle fogyókúra van. Nálam necces lenne, mert én próbálok kevés szénhidrátot enni, azt sem keményítődús ételekből, az almát sem hőkezelem, de sokkal rosszabb ételeket is ehetnél, nem ez az, amit kifejezetten antifogyókúrásnak mondanak :) Ha almás zabkását ehetsz, akkor ezt is. Legyen jó édes az alma s akkor nem kell külön cukorféle bele.

Hogy mennyit ehetsz belőle, az is attól függ, desszert/nass vagy egy komplett étkezés és mit, mennyit eszel a nap többi részében s Neked mennyire van szükséged. Nem gondolom, hogy különösen vissza kellene fognod magad, ha amúgyis szénhidrátdúsan eszel, mint az emberek többsége. Nálam a fél tepsi már durva napnak számítana a szénhidrát miatt :D

2013. nov. 30. 14:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. nov. 30. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Ez finom, de tömény keményítő. Ehetsz ilyet, és akkor tényleg fogyókúra lesz. Aztán hízás, aztán újra fogyókúra, rendszeres ciklusokat viszel így az életedbe a végéig, csak nem ez nem túl egészséges.
2013. nov. 30. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Simán ehetsz, csak illeszd bele a napi tápanyag keretedbe :) Vagy még jobb, ha reggelire eszed. Ettől nem lesz semmi bajod!!!
2013. dec. 1. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja. Mert nyilván már van is, ha fogyni akar. De még szerencse, hogy fogyni sokféleképpen lehet. Miért éppen zabevéssel ne lehetne.
2013. dec. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!