Ilyet lehet enni fogyókúra alatt?
Én mindenképpen tennék bele tojást, akkor még finom is lenne, bár tudom, egyeseknek a zabkása is ízlik. De a tápanyagtartalmának sem tenne rosszat.
Nos, az étrended, hozzáállásod, döntésed függvénye, eheted-e. Nem egyféle fogyókúra van. Nálam necces lenne, mert én próbálok kevés szénhidrátot enni, azt sem keményítődús ételekből, az almát sem hőkezelem, de sokkal rosszabb ételeket is ehetnél, nem ez az, amit kifejezetten antifogyókúrásnak mondanak :) Ha almás zabkását ehetsz, akkor ezt is. Legyen jó édes az alma s akkor nem kell külön cukorféle bele.
Hogy mennyit ehetsz belőle, az is attól függ, desszert/nass vagy egy komplett étkezés és mit, mennyit eszel a nap többi részében s Neked mennyire van szükséged. Nem gondolom, hogy különösen vissza kellene fognod magad, ha amúgyis szénhidrátdúsan eszel, mint az emberek többsége. Nálam a fél tepsi már durva napnak számítana a szénhidrát miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!