Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy nő elkezd fogyni,...

Ha egy nő elkezd fogyni, akkor először a mellei lesznek kisebbek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindenhonnan fog fogyni (99%-ban). Így természetesen a melléből is. Viszont mivel a Női mell zsírszövetből van (nem úgy mint más testrészünk, ahol ugye a zsírszövet csak elfedi az izomszövetet) így arányaiban úgy fog tűnni, hogy a melléből többet fogyott.
2013. nov. 29. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő elkezd fogyni, akkor mindenhonnan fogyni fog. Az már csak genetika, hogy ezután az arányok hogyan alakulnak.

Nekem pl 10 kg fogyás után a fenekemből majdnem 10 cm ment le, míg a mellemből alig 3cm. Konkrétan most még a fogyásom vége előtt 5 kg-val jobban nézek ki, mint anno mielőtt meghíztam volna (bár mondjuk most rendszeresen mozgok is).

2013. nov. 29. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Erre ad választ a testalkat. Van aki mellből fogy látványosan, van akinek szinte alig változik a mell, pedig látványosan fogy. A mell típusától is függ, mekkora mirigyes állomány és mekkora arányban zsírszövet. És erre jön rá az alkat kérdés, hogy mely testtájról fogytok inkább.

De nem érdemes ezzel sokat foglalkozni, úgy vagytok a legszebbek, ha egészségesen esztek, egészségesek vagytok - és emellé jár egy egészséges testzsír arány. Ez bizonyára jó is, szép is.

2013. nov. 29. 10:10
 4/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Egyébként én megnézném azt, ha valaki mondjuk 150-200 gramm fehérjét tol hölgy, akkor mennyit veszít a mellméretéből. Az a gyanúm, hogy maximum minimálisat. Nyilván ha koplal, akkor először onnan fogy majd kb.
2013. nov. 29. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én koplaltam és így ment le alig a mellemből. Ugyanazokat a melltartókat hordom, mint közel 12 kg-val ezelőtt. És nem, nem lógnak. Szóval a koplalós elméletedre most rácáfolnék, kedves utolsó.
2013. nov. 29. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor megtaláltuk 100 nőből azt az 1 ellenpéldát, aki erősíti a szabályt..
2013. nov. 29. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 30 kilót adtam le az elnúlt évben. Először "középtájt" volt a legdrasztikusabb a változás, az összes farmerem lógott rajtam, eltűnt a hasam legnagyobb része, előkerült a csípőcsontom és meglett a derekam, ott volt az a háj alatt. A combom csak elenyésző mértékben lett keskenyebb, bár az lehet azért is, mert főleg ellipszistrénert használtam, mindig legerősebb ellenállásra állítva. A felsőtestem, hátam-karom-mellem volt az utolsó, ami fogyni kezdett, de akkor aztán sokat, a melltartóméretem 85/H-ról 75/F-re csökkent, igen ez még így is óriási, de nálunk az összes nő ilyen bögyös, szóval ezért. Szerintem ne aggódj a melled miatt, ha nagyon zavar, akkor max. fordíts extra figyelmet a popsiformálásra és akkor biztosan nem leszel zavarban, amikor levetkőzöl.
2013. nov. 30. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!