Szerintetek ezt a nagy popót hogyan dolgozzam le? Péntek Enikőt tornázom, de mivel sok a háj hamar elfáradok.
2013. nov. 28. 15:38
11/19 anonim válasza:
Hát Te ne adjál le semmit (max. egy elérhetőséget privátban)! Ez így tökéletes ahogy van!
12/19 A kérdező kommentje:
Koszike utolsó, de viszont utó milyen mérgeket pl?
2013. nov. 29. 11:24
13/19 anonim válasza:
Feltételezem a mérgek alatt azokat az ételeket értette, amik nem éppen ideálisak (mekis kaja és társai, amiben nem tudni mi van vagy csülökpörkölt és egyéb zsíros finomságok).
Amúgy meg újra meg kell jegyeznem, hogy ez ebből a szögből egy fantasztikus fenék.... :) Sok Nő ölni tudna azért, hogy neki ilyen legyen - a legtöbb pasi meg azért hogy a barátnőjének legyen ilyen!
14/19 anonim válasza:
Glutén, tejfehérje, aflatoxin, ilyenek. Ezek közül kettő fogyasztása teljesen elfogadott a nők körében. Ami pocsék szokás.
15/19 A kérdező kommentje:
aha értem, de éloben akkoris bagyobb....és látni rajta a narancsbort is, tehát jó volt, mikor nem híztam rá 9 kilót.....és a 9 kila 1,5 hónap alatt ment rá, tehát elégge úgymond megdagadtam :D azért is látni annyira. és pl. az édesség, sutemény is sok ,,mérget ,, tartalmaz? úgy értem minden nap szokok enni valami rágcsálnivalót......az is okozhassa a narancsbort??? :O
2013. nov. 29. 13:00
16/19 anonim válasza:
Hát attól függ mit rágcsálsz. A legtöbb sütemény például kimondottan búzalisztes kaja.
Egy mandulalisztes süti meg nem az. Inkább ilyet egyél.
17/19 A kérdező kommentje:
suti ritkábban mint csokit, tycinkyt, vagy kekeszet mindegy milyen, csak olyan ures vagyok, ha nem rágcsálok valamit :/ Ezért már sokszor cukorkát szopogatok, vagy zsuvizok, de keves ideig foglal le :/
2013. nov. 29. 20:23
18/19 anonim válasza:
Vannak 'egészséges' rágcsák is. Édes ízűek is, chips-szerűek is.
Elkértem már a telefonszámodat egyébként? (csak úgy mellékesen) :D
19/19 A kérdező kommentje:
igen el, csak úgy mellékesen :D
2013. nov. 30. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!