178cm-hez sok 55.5 kilo? Ha 16 eves vagyok és lány?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 22:05
1/10 anonim válasza:
Annyira kevés, hogy nem látod a fától az erdőt.
3/10 anonim válasza:
o.O sok?? nem, egyáltalán! de tényleg. csak ne fogyj! szerintem kevés vagy pont jó :) bár alkattól függ :) de szerintem egyáltalán, sőt!
4/10 anonim válasza:
Az én 163 centimhez pont jó lenne az a súly (persze testalkat- s kissé ízlésfüggő, kinek mi az "ideális")...
5/10 anonim válasza:
Nem sok, sőt kevés is. Nyugodtan fogyjál le még 10 kilót, ha anorexiás akarsz lenni. Még nekem is kevés az 55 kiló, pedig én csak 170 cm vagyok.
7/10 anonim válasza:
Tegyél fel képet, így nem látjuk.
8/10 anonim válasza:
Borzasztóan kevés. Én 164 cm vagyok és 55 kilósan már vékony voltam.
10/10 anonim válasza:
Nem sok, hanem kevés. Nekem tetszik az ilyen alak, úgyhogy ha arányosan lennék ennyi kiló a magasságomhoz, nem akarnék hízni, majd megoldják az évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!