Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta alatt lehet enni madárte...

Diéta alatt lehet enni madártejet?

Figyelt kérdés
Fogyni akarok egy 4-5 kg-ot, ma ettem reggel egy szelet kenyeret és egy cappuchinot, egy almát és 4 mandarint, egy negyed konzerv tonhalat 1 paradicsommal, és vacsira akarok egy tányér madártejet enni, Lehet? vagy ez így nagyon sok lessz ??:)
2009. nov. 20. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát inkább holnap reggel edd.Vagy ldesítőszerrel csináltad?És a kapucsínót?
2009. nov. 20. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
nem, cukorral ittam ,de ennyi édesre szükségem van, és utálom az édesítőt a méz meg elfogyott. :) a madártej is cukorral van ,akkor megfogadom és inkább reggel eszem :)
2009. nov. 20. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
ha fogyni akarsz felejtsd el a cukrot. estére meg pláne ne egyél cukros dolgokat, ha nagyon muszáj akkor délig edd.
2009. nov. 20. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég hülye étrend, amit csináltál, koncepció nélküli. Reggelire egyél tejterméket és valami tápláló szénhidrátot, alacsonyabb kalóriájú müzlit, az fedezi az édességigényedet is. Délelőtt gyümölcs, ebédre főtt ételt: sovány húst vagy halat zöldséggel. Este saláta, gyümölcs, van abban annyi cukor, amennyi kell. Azért esne jól a madártej, mert egész nap éhezteted magad párszáz kalóriával. Nem szabad éhezni, mert annál többet eszel utána.
2009. nov. 20. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
eddig féktelenül zabáltam a suliban most viszont inkébb gyümölcsöket viszek, és tévedsz nem éhezek ,egésznap tök jól elvagyok reggel suli előtt eszek , és suliba viszek midnig gyümölcsöt, haza érek fél 4 akkor eszek főtt ételt, ami sokszor csirke és hal, és saláta, vacsira is legtöbbször ilyeneket eszek, ez nem diéta vagy fogyókúra én így élek, és míg nem kérdeztél meg róla addig nem mondj véleményt,főleg ne ilyen hülyeséget, azért kérdeztem hoy lehet e madár tejet enni ha diétázok, mert vacsira szerettem volna, anyukám nem nagyon szokott csinálni, így nagyon szerettem volna belőle enni, de mind1...és nem azért akartam azt enni mert ki vagyok éhezve :D:D
2009. nov. 20. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat, én írtam érthetetlenül, reggel ettem egy szelet kenyeret cappuchinoval, amiben volt cukor és tej, a kenyéren vaj szalámi és paradicsom volt, suliba vittem egy almát és 4 mandarint, haza érte fél 4 kor saláta és tnegyed doboz tonhal, ami maradt tegnapról.. vacsira akartam madártejet, de inkább csirkemellet ettem jégsalival :)
2009. nov. 20. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!