Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mióta és mennyit fogyott...

Ki mióta és mennyit fogyott és milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
Mióta kezdtétek el a diétát?

2013. nov. 25. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2 hete kezdtem kb. -3 kg Norbi update 1-el fogytam és fogyok :)
2013. nov. 25. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Úgy egy éve fogytam 15 kilót 3 hónap alatt. Fél kg csirkemell (90 kg-hoz) + sok zöldség minden nap.
2013. nov. 25. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
2 kilot egészséges étkezéssel és sok sporttal pár hete adtam le azota most tartom
2013. nov. 25. 12:34
 4/6 anonim válasza:
100%

tyu :D

bocsi de leirom az elozmenyt is.

45 kg voltam felhiztam 75-re egy fel ev alatt.. 1 evig ugy maradtam,mindent kiprobaltam minden tabletta stb koplalas,a mozgas az megvolt,mert kiskorom ota sportolok.

Elegem lett,megtobb sport,es egeszseges etkezes. kaloria szamlalas stb. www.lifetilt.hu nagyon jo a csavo,ismerem is szemelyesen :)) 75-rol 55 lettem kb 3-4 honap alatt. most megint dietazok,nagy a hasam :(

2013. nov. 25. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

ülő munkám volt. 6 év alatt 29kg híztam A végén már nem autóval jártam dolgozni hanem busszal. Így napi 5km séta volt de így sem fogytam. Hiába diétáztam és hasonló baromságok.

Most fizikai munkát végzek a pénz ugyan annyi, autóval járok dolgozni mégis heti 1-3kg fogyok pedig eszek rendesen.

Mozogni kell ez a titok.

2013. nov. 25. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus közepén kezdtem. -31 kg eddig. (közben volt néha 1 hét kihagyás kb 2x)
2013. nov. 27. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!