61 kg vagyok, célom hogy lefogyjak ismét 53ra. Ez menne ujra vagy már ne is álmodjak róla hogy ismét 53 lehetek. E?
Figyelt kérdés
nagyon jol éreztem akkor magam vékony voltam most ducinak érzem magam :( leakarok fogyni mint tavaly ilyenkor. van kitartásom érzem azt ha odateszem magam menne..szerintetek?:)2013. nov. 24. 21:01
1/2 anonim válasza:
Miért ne lehetne lefogyni? Főleg, ha van kitartásod is hozzá. Nem hirtelen, koplalással kell leadni a kilókat, hanem türelmesen, fokozatosan és akkor nem hízol vissza. Én 80-ról fogytam le 52-re. Akkor neked miért ne sikerülne?
2/2 anonim válasza:
Hát tavaly ilyenkor nem volt olyan régen, úgyhogy szerintem menne. De most máshogy csináld, ha utána egy év alatt ennyit híztál. E!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!