SEGÍTSETEK! Mit tegyek, ha állandóan ehetnékem van? :O
Nincsenek zsírégető gyakorlatok.
Aerob edzés van meg normális diéta.
Nemcsak 1 kilót fogsz visszahízni, ha továbbra is csinálod ezeket a baromságokat, mint pl. a 90 napos. Már most nem tudod betartani, mert normális kajákra vágysz, nemhogy életed végéig.
Előbb-utóbb visszatérsz a megszokott étkezésedhez vagy legalábbis bűnözgetni fogsz és akkor legalább a dupláját hízod vissza annak, amit kínkeservesen leadtál.
A legnagyobb hülyeségnek a szénhidrát megvonását tartom egy fogyókúrában. Ebből is kell valamennyi a szervezetnek, különben hangulatingadozások, szellemi teljesítmény csökkenése fog bekövetkezni.
Ezt nem én találtam ki, hanem több orvos is mondta már, sőt valahol egy cikk is van róla.
Normálisan kell fogyókúrázni, mint ahogy én is csináltam és akkor nem lesz zabálhatnékod és az eredmény is tartós lesz. Néhány hónap alatt amúgy sem egészséges és maradandó a 10 kg fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!