Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MSN. SEGÍTSETEK. Pls. Nem...

MSN. SEGÍTSETEK. Pls. Nem tudok bejelentkezni az msnenbe. Mert vmi hibát ír ki állandóan. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
letöröltem és újratettem de akkorse lép be.hanem a hibát írja ki.már mióta.
2010. aug. 2. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Írd be a hibakódot a Google-ba, és keresd meg, mi okozhatja! Az interneted megfelelően működik amúgy?
2010. aug. 2. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vok!

Bocs hülye vok, az internetes kérdésemet hagyd figyelmen kívül, már fáradt vok :S

2010. aug. 2. 23:26
 3/8 anonim válasza:

Nézd meg,hogy az idő/dátum helyesen van-e beállítva!

:)

2010. aug. 2. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Először is távolítsd el minden sz@rt amit pluszban feltettél (programok hozzáadása/telepítés és törlése). Ilyeneket, hogy MSN plus, mindeféle (többnyire vírusos) smiley-csomag, discovery (szintén kémprogramnak tartom - valamiért azok panaszkodnak "feltörésre" akiknek fent volt), meg minden szinezős és "hődeku.vajólkinézősítős" programot szedj le. Ha jól csinálod működni fog.
2010. aug. 2. 23:50
 5/8 A kérdező kommentje:
oké.most feltettem végre felbírtam a 8.0 beta-t és elsőnek hibát írt ki de kijavítottam.és most rámegyek a bejelentkezésre, akkor automatikusan abbahaggya és nem jelentkezik be.semmi.ilyenkor mit csináljak?
2010. aug. 2. 23:53
 6/8 anonim válasza:
Múlthéten 2 ismerősömnek is ugyanez volt a problémája. Nem engedte őket bejelentkezni, rá 1 napra viszont igen. Szerintem próbáld meg reggel újra, ha akkor sem lesz jó, akkor nem tudom.(:
2010. aug. 2. 23:57
 7/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám, egy msn címem ezért úszott el! De interneten megtaláltam a megoldást (remélem neked is az, a hibakódom valami 8002 vagy ilyesmi szokott lenni). Szóval: nyisd meg a feladatkezelőt (ctrl + alt + del), és keress egy olyan programot a folyamatok között, hogy "msnmsgr.exe". Állísd le. Aztán várj egy kicsit, majd próbálj újra bejelentkezni. Nekem mindig sikerül.
2010. aug. 3. 09:16
 8/8 A kérdező kommentje:
köszii.megpróbálom.leállított am.de amugy nemtudom h már mit ír ki de vmi 800-asat írt ki a másik msnen.de már letöltöttem a bétát.és itt is kiírtaa hibát. de azt kijavítattam.és ki is javította csak most nem jelentkezik be de nem ír ki semmit.
2010. aug. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!