Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaha is lesz ebbol kerek es...

Valaha is lesz ebbol kerek es feszes fenek? (keppel)

Figyelt kérdés

Baratnommel a minap arrol beszeltunk,hogy miota jarok fitness teremben a fenekem egyre laposabb de semmi mas valtozast nem velek felfedezni. Azt mondta,hogy persze hiszen a zsir kezd ,,lejonni rola`` es a vegen csak izom marad. Azt mondta,hogy kerek fenekre ne is szamitsak...Ez igaz? En azt hittem tudok kerek feszes feneket csinalni. De ugy nez ki,mint ha csak ,,elfogyna``.

A kep

[link]

2013. nov. 24. 00:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek a valaszt. Nagyon aranyosak vagytok. Egyik hozzaszolo jol irta nem igazan adok a merlegre mar. Inkabb centivel merem magam. Meg havonta csinalok kepeket hasrol,combrol,fenekrol, hogy lassam mennyire intenziv a valtozas.:)

Amugy latom,hogy ti elegge ertetek ehez. Szerintetek ha neki allok inni feherje turmoxot az segit? L carnitine-et mar alapbol szedek csak gondoltam vennek hozza ilyet is.

2013. nov. 25. 00:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Mivel csípőben elvágtad a képet és a derekad nem látszik, ezért csak tippelek: szerintem neked keskeny a csípőd, ezért a klasszikus értelemben vett gömbölyű feneked vagy soha nem lesz, vagy nagyon sok munkával. Ettől még lehet szép kerek 'hátrafelé' a feneked és az alap nagyon jó! :) Sok Nő már ennek is örül(het)ne!

Fehérjeturmix önmagában nem fog a kerek fenekeden rontani vagy javítani.

Biztos vannak itt nagy (önjelölt) szakértők, én csak megosztom a véleményem:

Szerintem neked most nem kellene L-Carnitint szedned és diétáznod sem, hanem egy JÓL ÖSSZEÁLLÍTOTT tömegnövelő étrenddel tömegelni egy kicsit. És igen, ebbe beletartozik az edzés utáni fehérjeturmix is (lehetőleg tejsavó koncentrátum vagy izolátum, mert ezek szívódnak fel a leggyorsabban és súlyzós edzés után azonnal szükséges bevinni a szervezetbe, hogy az izmaid ne fogyjanak, hanem nőjenek).

Ha ügyes vagy (jó az edzésterv és tökéletes az étrended), akkor szedhetsz magadra száraz izmot zsírosodás nélkül, amitől szép kerek lesz a feneked. És mivel a súlyod nőni fog és jó esetben zsírt nem szedsz fel, akkor ugye zsírleadás nélkül is csökkenni fog a testzsírszázalékod, előnyösen fog változni a testkompozíciód.

Aztán ha még mindig kövérnek találod a feneked, akkor jöhet a diéta.

De hetero férfiként mondom, hogy szerintem ebből a fenékből ne akarj többet fogyni. :)

2013. nov. 25. 01:27
 13/14 anonim ***** válasza:

(én vagyok aki írtam hogy edzek)

Egyébként a tömegelést lehetetlen megúszni zsírosodás nélkül, ennyibe belekötnék az előző válaszba. Persze az se normális, ha 1 kg izomhoz jön 8 kg zsír..:D

Jó tömegnövelő étrend, kizárt, hogy 3-4/ttkg ch-val ne hízz picit.

Edzés után fehérje (tejsavó)+ gyors ch (legolcsóbb a dextróz) hogy az izom raktárait visszatöltse.

Ha szálkásítani akarsz, akkor el kéne hagyni a ch-t, és helyette glutamint tenni a fehérjéhez.

2013. nov. 25. 16:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos, nem szedhetek tomegnovelot meg semmi ilyesmit mivel van meg rajtam felesleg. 171 cm vagyok es most 62kg . ( 75 rol indultam:) meg 5kg-ot minimum le kell adnom. Hasamon meg van felesleg derek tajon is. Utana johetnek az ilyen dolgok addig marad az edzes csak.
2013. nov. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!