Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki esetleg tudna ötleteket...

Valaki esetleg tudna ötleteket adni a lapos és feszes has eléréséhez?

Figyelt kérdés

Valaki esetleg tudna ötleteket adni a lapos és feszes has eléréséhez? Az a problémám h 2 éve elhatároztam h lefogyok.. Hát sok torna,éheztetés árán sikerült is, 68 kg-ról lefogytam 49-50-re mindezt 2.5 hónap alatt,de akkor még nem gondoltam a visszamaradó megnyúlt bőrre.. Azóta már futok is minden este 2 km-t és mellette aerobikozok is,de sajnos a hasamon lévő lógó bőrrel nem tudok mit kezdeni.. hiába a sok felülés stb.

Tudtok ajánlani vmit?? :/

2013. nov. 1. 15:28
 1/2 anonim válasza:

Sajnos nagyon hirtelen fogytál le. Megkérdezhetem hogyan?

Mondanék más megoldást ha lenne, de szerintem a bőrt csak plasztikával lehet eltüntetni. Sajnos

2013. nov. 2. 09:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :/ Hát igazából csak vizet ittam (napi 2 liter) és mivel téli időszakban kezdtem el ezért az akkor szezonban lévő mandarint ettem néha esetleg almát meg persze zöldségeket ( de abból is kiválogatva a alacsony szénhidrát tartalmúakat). + tornáztam és lépcsőn futottam minden este.
2013. nov. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!