Valaha is lesz ebbol kerek es feszes fenek? (keppel)
Baratnommel a minap arrol beszeltunk,hogy miota jarok fitness teremben a fenekem egyre laposabb de semmi mas valtozast nem velek felfedezni. Azt mondta,hogy persze hiszen a zsir kezd ,,lejonni rola`` es a vegen csak izom marad. Azt mondta,hogy kerek fenekre ne is szamitsak...Ez igaz? En azt hittem tudok kerek feszes feneket csinalni. De ugy nez ki,mint ha csak ,,elfogyna``.
A kep
Az első válaszolóval kell egyet értenem.
Nekem elég gyászos fenekem volt, miután lefogytam. Ez a semmi izom, talán egy kis zsír is maradt, és löttyedt volt.
Kénytelen voltam áttérni tömegnövelő diétára, hiába jön fel tőle egy kis zsír. (mondhatni annyira nem "sok", havi kb 1 kg zsírt kibírok.)
Ha ez kell az izmokhoz, hát legyen.
Azóta 2,5 hónap alatt javult a fenekem, de még közel nem olyan, mint amilyent szeretnék.
Szerintem inkább próbálj meg izmot növelni, egyél elég fehérjét, 1,8-2/ttkg-ot, és szénhidrátot is eleget, utána majd jöhet a szálkásítás. Meg azért remélem az arányosságért, máshova is edzel...:D Úgy lesz szép az eredmény.:)
Gyakorlatokból fenékre/combra jók a különböző guggolások.
Guggolhatsz csalással, szóval úgy, hogy kicsit előre dőlsz, így nem lesz teljesen szabályos a gyakorlat, és a feneked jobban dolgozik.
Vagy a bolgár guggolás is nagyon jó, rendszeresen megérzem fenékben.
És merevlábas felhúzás., kitörések.
Ja és megjegyezném, hogy ne csüggedj, több hozzáértőbbtől is hallottam már, hogy a feneket a legnehezebb formálni nőként.
Strandszezonra viszont összehozhatsz valami egész jót, csak kitartás.:D
Aaa...ilyen combokat akarok :O és már nem kell sok hozzá.
Amm szerintem jó az alakod. Nem is gáz a feneked. :D Amúgy szerintem a spinning segítene. Én most kezdem majd jövőhéten. Mert nekem csak deréktól lefelé van problémám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!