Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaha is lesz ebbol kerek es...

Valaha is lesz ebbol kerek es feszes fenek? (keppel)

Figyelt kérdés

Baratnommel a minap arrol beszeltunk,hogy miota jarok fitness teremben a fenekem egyre laposabb de semmi mas valtozast nem velek felfedezni. Azt mondta,hogy persze hiszen a zsir kezd ,,lejonni rola`` es a vegen csak izom marad. Azt mondta,hogy kerek fenekre ne is szamitsak...Ez igaz? En azt hittem tudok kerek feszes feneket csinalni. De ugy nez ki,mint ha csak ,,elfogyna``.

A kep

[link]

2013. nov. 24. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ne add fel, ez egy köztes állapot, hogy megy le a zsír, de még nincs elég izom. Az izomtól lesz szép, menj rá rendesen a fenékgyakorlatokra: guggolás, felhúzás, kitörés, stb. persze megfelelő fehérjedús diéta is kell hozzá és regeneráció
2013. nov. 24. 00:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod. Sokat futok, csinalok guggolasokat es kitoreseket, egyre tobbet es sulyzokkal is probalom neha vegyesiteni. De annyira elszomoritott amit mondott. Hiszen van ertelme... Akiknek kerek altalaban a fenekuk azoknak a zsir teszi. Nem szeretnek a lo tuloldalara esni azaz nem szeretnek egy csontos nagyon lapos feneket. :(
2013. nov. 24. 00:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, akinek tényleg szép kerek annak izmos, persze zsír is van rajta, de kell az izom. Nézd csak meg a versenyszerű fitnesses csajokat. Szerintem nem laposak: [link] és nem is a zsírtól kerek :) Csak ez rengeteg munka, idő, de ne hagyd hogy bárki elbizonytalanítson
2013. nov. 24. 00:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Vagy ha csak rákeresel a "she squats" kifejezésre motivációként :) [link]
2013. nov. 24. 00:39
 5/14 anonim válasza:
szerintem igy is jopofa feneked van:) ne legyen szerintem tul kemeny, nem kellemes focilabdat simogatni...
2013. nov. 24. 03:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval kell egyet értenem.

Nekem elég gyászos fenekem volt, miután lefogytam. Ez a semmi izom, talán egy kis zsír is maradt, és löttyedt volt.

Kénytelen voltam áttérni tömegnövelő diétára, hiába jön fel tőle egy kis zsír. (mondhatni annyira nem "sok", havi kb 1 kg zsírt kibírok.)

Ha ez kell az izmokhoz, hát legyen.

Azóta 2,5 hónap alatt javult a fenekem, de még közel nem olyan, mint amilyent szeretnék.

Szerintem inkább próbálj meg izmot növelni, egyél elég fehérjét, 1,8-2/ttkg-ot, és szénhidrátot is eleget, utána majd jöhet a szálkásítás. Meg azért remélem az arányosságért, máshova is edzel...:D Úgy lesz szép az eredmény.:)

Gyakorlatokból fenékre/combra jók a különböző guggolások.

Guggolhatsz csalással, szóval úgy, hogy kicsit előre dőlsz, így nem lesz teljesen szabályos a gyakorlat, és a feneked jobban dolgozik.

Vagy a bolgár guggolás is nagyon jó, rendszeresen megérzem fenékben.

És merevlábas felhúzás., kitörések.

2013. nov. 24. 08:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Ja és megjegyezném, hogy ne csüggedj, több hozzáértőbbtől is hallottam már, hogy a feneket a legnehezebb formálni nőként.

Strandszezonra viszont összehozhatsz valami egész jót, csak kitartás.:D

2013. nov. 24. 08:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom az 5-ös hozzászóló focilabdával ellentétben simogatott-e már feszes, izmos női feneket, mert igenis jó dolog az, amellett hogy jól néz ki :) Az izmos fenékről sokaknak a gyúrós leszálkásított színpadon feszítő csajok jutnak eszükbe, de versenyidőszakon kívül nekik is van rajta zsír és egy átlag nőnek is kell, de formás nem a zsírtól lesz. A kérdező legalább okosan csinálja, mert sok nő csak a mérleget nézi, pedig nem az mondja meg, hogy csinos vagy-e. Kit érdekel, hogy valaki 10 kilót fogyott, ha szottyadt lett a segge ?
2013. nov. 24. 11:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Aaa...ilyen combokat akarok :O és már nem kell sok hozzá.

Amm szerintem jó az alakod. Nem is gáz a feneked. :D Amúgy szerintem a spinning segítene. Én most kezdem majd jövőhéten. Mert nekem csak deréktól lefelé van problémám. :)

2013. nov. 24. 15:29
 10/14 anonim válasza:
legyen egyszerre izmos is és zsíros is :) hogy szét terüljön szépen rajta a fogni való <3
2013. nov. 24. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!