12 éves vagyok és úgy érzem kicsit elszaladt a határ és ez meg is látszik! Szeretnék megszabadulni pá kilótól!?
12 éves vagy 155 cm és 63 kg...Aki annyi idős mint én 47 max.50 kg...Nem azt mondom hogy azt a 10kg-t le akarom adni de egy 55-57 kg közé csökkenteni...Étrendem:
reggel fél 8 körül kapucinó
fél 10 körül: 1 szendvics vagy egy korpás kifli joghurttal
1 és 2 óra között:ebéd itthon amit anyu főz
4-5 között:tejet szoktam inni vagy valamit picit de laktatót
ezután már nagyon rikta ha eszem...
És napközben beiktatom délelöttre az almát vagy körtét...Esetlegesen ebédre a húsok mellé zöldséget szoktam enni:borsó,sárgarépa főzve vagy savanyúságnak cékla,káposzta...
És mozogni is csak itthon szoktam talán 20 percet egy kis torna meg a heti 3 tesi:(:/
Nem lenne hülyeség a 90napos de 12-évesen nem ajánlom
14 vagyok de kb 30 fogyókúrát próbáltam ki de igazán
nem fogytam sokat tőlük
ha esetleg egy hétig tudsz hiányozni a suliból , akkor tudom ajánlani a szűzteát, de nagyon vigyázz:igyál legalább 3-4 liter !VIZET! mellé,sima csapvíz a legjobb
aztán kicsit drágább de nekem hatásos volt 5 nap alatt 10 kg minusz azzal a porral amit az a laura nevű reklámozott
lehet kapni csokisat meg vaníliásat,meg epreset
(nem írhatom ki a nevét mert"a jogi tulaj nem engedi")
de ezek nem adnak tartós eredményt
én tapasztalatból mondom hogy ezek szart se érnek
én egy év alatt fogytam le 20kg-t és ebből nem jött vissza
egy gramm se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!