Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és úgy érzem...

12 éves vagyok és úgy érzem kicsit elszaladt a határ és ez meg is látszik! Szeretnék megszabadulni pá kilótól!?

Figyelt kérdés

12 éves vagy 155 cm és 63 kg...Aki annyi idős mint én 47 max.50 kg...Nem azt mondom hogy azt a 10kg-t le akarom adni de egy 55-57 kg közé csökkenteni...Étrendem:

reggel fél 8 körül kapucinó

fél 10 körül: 1 szendvics vagy egy korpás kifli joghurttal

1 és 2 óra között:ebéd itthon amit anyu főz

4-5 között:tejet szoktam inni vagy valamit picit de laktatót

ezután már nagyon rikta ha eszem...

És napközben beiktatom délelöttre az almát vagy körtét...Esetlegesen ebédre a húsok mellé zöldséget szoktam enni:borsó,sárgarépa főzve vagy savanyúságnak cékla,káposzta...

És mozogni is csak itthon szoktam talán 20 percet egy kis torna meg a heti 3 tesi:(:/

2009. nov. 19. 19:33
1 2
 11/15 anonim válasza:
hát én csak a mozgást tom ajánlani, amúgy az nem igaz hogy a 90 napos diéta kínzás anyum 2szer végig csinálta és mégis itt van és azt mondta h így sokkal jobban érzi magát..de az igaz, hogy nem egy 12évesnek való
2009. nov. 23. 17:53
 12/15 anonim válasza:
szerintem fussál sokat focipályán vagy valami téren közbe otthon csinálj felüléseket tuti a siker.
2009. nov. 23. 19:43
 13/15 anonim válasza:

Nem lenne hülyeség a 90napos de 12-évesen nem ajánlom

14 vagyok de kb 30 fogyókúrát próbáltam ki de igazán

nem fogytam sokat tőlük

ha esetleg egy hétig tudsz hiányozni a suliból , akkor tudom ajánlani a szűzteát, de nagyon vigyázz:igyál legalább 3-4 liter !VIZET! mellé,sima csapvíz a legjobb

aztán kicsit drágább de nekem hatásos volt 5 nap alatt 10 kg minusz azzal a porral amit az a laura nevű reklámozott

lehet kapni csokisat meg vaníliásat,meg epreset

(nem írhatom ki a nevét mert"a jogi tulaj nem engedi")

de ezek nem adnak tartós eredményt

én tapasztalatból mondom hogy ezek szart se érnek

én egy év alatt fogytam le 20kg-t és ebből nem jött vissza

egy gramm se

2009. nov. 23. 19:55
 14/15 anonim válasza:
am t u r b ó d i é t a
2009. nov. 23. 19:56
 15/15 anonim válasza:

máshogy nem engedi

boccs

2009. nov. 23. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!