Vastagabb lesz a combom tőle, vagy segíthet?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=fZTw4jgwi7E 2 hete egészségesen étkezem,fogtam egy füzetet,elkezdtem mindent irkálni,egészségtelen ételek listája,és jó ételek listája viszont néha rámtör,hogy pizza,csoki,csokistej és eszem, ilyenkor annyira rossz kedvem lesz :( van taposógépem,ugrálókötelezni holnaptól szeretnék itthon tornázni.. Réka videótól fog a combom vastagodni?2013. nov. 21. 23:24
1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon helytelenül irtam le a dolgokat!Elnézést!Tehát egészségesen eszem,de néha megkívánok ezt-azt. :/ videókra érdemes heti 3-4 alkalommal tornázni?
2013. nov. 21. 23:25
2/8 A kérdező kommentje:
nagy formátlan fenék,vastag combok.. :(
2013. nov. 21. 23:26
3/8 anonim válasza:
A helyes étrend már egy jó irány, én is normálisan eszem kb 3-4 hete heti egy nap kb nincs kontroll, akkor szinte minden max picit mértékkel, a többi nap viszont full kontroll van. Persze én is ennék össze-vissza többször is, de azokat elnyomom. Az edzés a szinte mindegy hogy mi csak mozgás legyen és idővel lehessen neheziteni. Hogy vastagabb lesz-e a lábad? Az elején lehet, mivel izom jöhet fel a zsír alá.
4/8 anonim válasza:
A izomtól nem kell félni, ha izomtól vastag egy női comb az esztétikus. Ez látszik, hidd el. A izomnövelés mindkét nemnek előnyös, tekintve, hogy minél izmosabb vagy, annál több kalóriát tudsz elégetni ugyanannyi edzéssel. A célod a zsír csökkentése és izomzatod növelése. Ehhez egyél sok zsírszegény húst, sok zöldséget, tojást, zsírszegény túrót, és kerüld az összes tésztát, pékárut, cukrot, zsíros ételeket.
5/8 anonim válasza:
Sok gugolástól széles terpeszben, attól lesz alakja. Jobban fog karcsusodni, mint növekedni a láb . Kezdésnek 10 x 10, aztán lehet növelni a sorozatokat, csökkenteni a szériákat.
6/8 anonim válasza:
Csak én nem értem, miért akar mindenki csonti lenni? Miért félnek az izmos testtől???
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Az a baj,hogy vastag,lötyi a combom,nem félek én az izomtól,csak nagyon zavar,hogy vastag :/
2013. nov. 22. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!