Fogyókúrázás? Mit tegyek akkor, ha nem tudok edzeni, mert ha megerőltetem magam, akkor rosszul vagyok?
Séta, úszás!
Egyébként a fogyás 70%-a kaján múlik!
Eddigi válaszok +
Jóga, Qigong..
Ha nem tudsz edzeni, az minden csak nem természetes állapot. Valami nagyon lehúz.. lehet egy ételérzékenység, egy fertőzés, lehet hogy keveset eszel.. Gyógytornázni kéne, átgondolni hogy vajon jókat eszel-e, eleget..?
Azért szédülsz mert valószínűleg az állóképességed a nullával egyenlő. Én is így voltam vele, de lehet rajta javítani. Én kezdetben 1 órát sétáltam naponta kicsit tempósabb ütemben, majd pár hét után jött a hegymenet, azóta pedig már a súlyzós edzéseket is jól bírom (kb másfél hónap kellett hozzá).
De egyébként a fentiek jól írták. A fogyás legnagyobb részét az étkezés befolyásolja. A mozgás inkább ahhoz szükséges, hogy fogyás közben a bőröd és az izmaid is idomuljanak az új formádhoz és ne nézz úgy ki utána mint egy használt óvszer.
Sok sikert!
Bocsi ez lemaradt!
Kb 2-3 éve jártam harcművészetre és ott mondta a mester, hogy bemutat rajtam egy gyakorlatot aztán 2 mozdulat se volt aztán a földön fetrengtem és beütöttem a fejem, de annyira hogy azt se tudtam 2-3 percig hogy hol vagyok
és azóta van hogy szédülök ha edzek :(
pedig szeretnék nagyon edzeni de nem megy
Fejet ért traumát is a helyén kell kezelni.
Nem mondom, hogy ha elmész egy orvoshoz akkor segíteni fog. De egy CT vizsgálat a sérülés után sem ártott volna, és most sem árthat.
Aztán majd találsz valakit, aki kezelni is tudja.
A harcművész mesterekhez meg gratulációm. Nem értem, hogy én ilyen edzéseken, bár leb.asnak a földre, miért nem verem be a fejem.. talán mert nem állatkodnia kell egy edzőnek, hanem oktatnia. És a kettő különbözik egymástól, maradandó sérülésem nekem heti 4 edzés mellett nincsen, és rúgnám szépen pitsán azt az edzőt, aki így foglalkozik kezdőkkel.. ha nőkkel, akkor meg pláne. Értem/értékelem én a mondást, hogy 'csak a fejét hogy meg ne sántuljon' de azért amit leírtál az enyhén kiakasztó számomra. Közben meg amúgy mocskosul ócska edzés jellemző itthon, de fejsérülést azt tudnak okozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!