Tényleg le kéne fogynom?
Picit husi vagyok (170cm, 54kg), és a párom nem egyszer felhozta már hogy fogyhatnék, mert hiába van nagy mellem (70D), van egy pici pocim, és ez több, mint zavaró.
Mihez kezdjek?
Hát, megnéztem a képeket, én is 170 centi vagyok és 54 kiló, és sokkal vékonyabb vagyok ennél, folyton azzal zaklatnak, hogy nem eszek eleget (amúgy de).
A párod egy idióta, szép alakod van, max. mozogj többet, akkor feszesebb is izmosabb leszel, de ennyi. 54 kilóval ne akarj fogyni ilyen magasság mellé, mert az már veszélyes!
Különben meg a genetika is közbeszólhat, barátnőm fogyhat bárhonnan, diétázhat, tornázhat, a hasán mindig van egy kis háj, amitől ki van akadva, de nem nagyon tűnik neki el. Na most csak ezért ostobaság lenne koplalni neked is. Előbb halsz éhen, mint hogy szép hasad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!