Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta fogynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta fogynom kéne. Na ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Mert nem akart eddig megbántani, de nem szívesen hazudja azt többet hogy jól nézek ki.

Egyébként 172 cm 64-65 kg vagyok.

Nem találok szavakat, mit lehet erre mondani?

2012. szept. 30. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kezdj el fogyni. Egy párkapcsolatban lényeges az őszinteség, ha végig azt hazudja, hogy jól nézel ki, miközben nem, akkor az idővel szétzilálja a kapcsolatot. Mást fog keresni. Kérdés, hogy te most igazodsz az igényeihez, vagy kidobod.
2012. szept. 30. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Sportoljatok együtt, főzzetek együtt.
2012. szept. 30. 14:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez mindig nehéz kimondani, mert a lány megsértődik, de az adatok alapján nincs rajtad sok felesleg.

Híztál a kapcsolat kezdete óta?

2012. szept. 30. 14:08
 4/14 anonim ***** válasza:
hát ezt nem igazán értem... én 162 cm vagyok, 59 kg, és teljesen jó alakom van. nekem is tetszik és a barátom is oda van érte. teljesen arányos. és így az elmondottak alapján vékonyabb vagy nálam... ha nem vagy tele hurkákkal és nem érzed magad kövérnek akkor nem értem... lehet hogy a fogpiszkákat szereti... te elégedett vagy az alakoddal? mert tudod saját testeddel te vagy a legkritikusabb. ha neked tetszik akkor a sráccal van a gond, és ha jól nézel ki akkor ne fogyj az ő kedvéért, mert nem kéne hogy rámenjen az egészséged egy ilyen hülyére... különben is, ez nő nézzen ki nőnek! :)
2012. szept. 30. 14:08
 5/14 anonim ***** válasza:
de ha szeret igy is szeretnie kene. szerintem
2012. szept. 30. 14:09
 6/14 A kérdező kommentje:

Mióta összejöttünk úgy 10 kilóval lettem több. Ez egyébként két év, még aztse mondhatom hogy múlthónap óta kerekedtem egy tizest.

Magammal persze mindig én voltam a legkritikusabb, én sose voltam jó magamnak, akkorse amikor 55 voltam, de mindig az volt a támaszom, hogy ezt csak én gondolom így. De most kicsúszott a lábam alól a talaj.

2012. szept. 30. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Azért ezek a paraméterek nem lehetnek olyan vészesek. Bár ha csak és kizárólag háj van rajtad, akkor talán, ha izom is, mert valamit sportolsz, akkor tuti, hogy összességében normálisan kell, hogy kinézz.

Amúgy 2 dolgot tehetsz.

A) lefogysz, és úgy felelsz meg a barátodnak.

b) nem fogysz le, és keresel mást, akinek így felelsz meg.

Ragozhatjuk ezt tovább, de akkor is csak ez a két megoldás van.

A barátodra meg ne haragudj, meg szerintem másnak sem kell szidnia őt, őszinte volt és megmondta, hogy neki vékonyabban tetszene a barátnője. Ha ezt normálisan mondta, legalább volt mersze elmondani és nem félredugni a hátad mögött. Ha b.unkó volt, akkor persze pofon és hagyd ott ahol van.

2012. szept. 30. 14:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan pasim aki inkább a testem szerette... de lévén, hogy akkor csak őt ismertem, gondoltam ez így jó.

Szőrtelen pinát akart, még akkor is ha nem bírta a bőröm.

Sminkelt arcot akart még akkor is, ha utálom a sminket.

Szexi rucikat akart pedig utáltam azokat göncöket.

De gondoltam így van jól.

Aztán egy baleset miatt hónapokig az ágyhoz voltam kötve. Felszedtem pár kilót. Hiába jártam sportra sokkal többet nem tudtam fogyni 2-3 kilón kívül. Aztán megundorodott tőlem és tovább állt.

Én meg találkoztam egy olyan fiúval, aki belém szeretet, úgy, hogy nincs rajtam smink, hogy nem vagyok teljesen szőrtelen, hogy van 4 kiló felesleg rajtam. Azóta tudom, hogy ha valaki szeret akkor szeret. Nemcsak akkor ha szép vagy. Akkor is amikor nem. Ha nincs meg már a fél lábad, ha kicsit lapos vagy ha beteg vagy, esetleg nem tökéletes az alakod, ha megöregedsz.

Én ez nekem mindennél jobban számít. Hogy ne csak a jóban legyen mellettem, hanem a rosszban is.

2012. szept. 30. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Az öszinteség mindig fontos. A kapcsolat elején is és a folytatásban is. Ezzel sok felesleges késöbbi csalódást meg lehet előzni!

1. Együtt sportoltok, fogytok. Ha neki nem is kell de segít neked.

2. Lecseréled egy másik pasira akinek így is kellesz.

3. Egyedül fogyozól és ha majd vissza szeretne jönni a pasid akkor fogod nagyon-nagyon elküldeni a büdös fr@ncba!

2012. szept. 30. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem tudja, h a nőkkel nem szabad őszintének lenni.
2012. szept. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!