Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta fogynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta fogynom kéne. Na ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Mert nem akart eddig megbántani, de nem szívesen hazudja azt többet hogy jól nézek ki.

Egyébként 172 cm 64-65 kg vagyok.

Nem találok szavakat, mit lehet erre mondani?

2012. szept. 30. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
en 173/ 70 kg vagyok. most fogytam van meg felesleg, de mar felvallalhato alak. ugyh a 65 se lehet borzalmas.. kezdj sportolni, es akkor izmosodsz majd
2012. szept. 30. 14:19
 12/14 Linda30 ***** válasza:
Orulj neki hogy oszintent szolt,es megkert,szerinte probalj meg edzeni vagy dietazni,az jo jel ha szolt.
2012. szept. 30. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Sokan úgy adják itt elő, mintha a barátod elhagyott volna azért, mert már nem úgy nézel ki, mint mikor megismert.

2 év alatt eljutottatok oda, hogy őszintén elmondta neked, amit gondol, bizonyára neki sem volt egyszerű.

Ha nem akarsz a külsődön változtatni, mondd meg neki, hogy vagy fogadjon el így, vagy keressen mást.

Ha te is változtatni szeretnél, akkor pedig próbálj meg életmódot változtatni. Cserébe te is megkérheted a pasid, hogy pl. szokjon le a cigiről, vagy olyan dologgal hagyjon fel, ami téged zavar.

2012. szept. 30. 14:57
 14/14 anonim válasza:

Van egy nagyon kedves ismerősöm (NŐ), aki egyszer azt mondta, hogy

"Egy nő ha meghízik az "kitolás" a férfival szemben, ugyanis a barátod/férjed abba szeretett bele aki akkor voltál és nem biztos, hogy abba is bele szeretne aki most vagy, lehet csak "elviseli", mert szeret, vagy mert megszokásból nem akar váltani."

Ezt egy érett 50 feletti nő mondta egyszer nekem.

Persze ez fodítva is ugyan így igaz.

Egyébként a 172cm/64kg szerintem ideális.

2012. szept. 30. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!