Tényleg le kéne fogynom?
Figyelt kérdés
Picit husi vagyok (170cm, 54kg), és a párom nem egyszer felhozta már hogy fogyhatnék, mert hiába van nagy mellem (70D), van egy pici pocim, és ez több, mint zavaró.
Mihez kezdjek?
2013. nov. 19. 23:18
1/45 anonim válasza:
Milyen "kedves" a párod :O Te meg mondd neki, hogy járjon el kondizni mert girnyó! Szerintem 170 centihez egyáltalán nem sok 54 kg
2/45 anonim válasza:
Ha te is úgy gondolod, hogy akkor jobban éreznéd magad, akkor igen, de azért túlzásba se vidd, a pasik szeretik, ha 1 lány kicsit húsosabb
3/45 tevetke válasza:
Még kevés is... bár nem mindegy, hogy az az 54 kg miből van
4/45 anonim válasza:
Dobd ki a párod, bolond páwa gyerek! Sovány vagy.
5/45 Bummer válasza:
170centisen 54 kiló és husis vagy? Akit én hasonló paraméterrel ismerek az elől deszka hátul léc.
Valami itt nagyon paradoxon.
6/45 anonim válasza:
170 centihez 54 kiló és D-s mell?
Nem lehetsz kövér.
7/45 anonim válasza:
8/45 anonim válasza:
Én 164 centisen vagyok 54 kiló, és nem vagyok kövér. Nagyon indokolatlan testalkatod lehet, vagy a mérlegetek rossz, és 54 kiló helyett 154 kiló vagy.
10/45 A kérdező kommentje:
90-61-90
50kg voltam nyáron, már akkor is sokallta
2013. nov. 19. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!