Tényleg le kéne fogynom?
Picit husi vagyok (170cm, 54kg), és a párom nem egyszer felhozta már hogy fogyhatnék, mert hiába van nagy mellem (70D), van egy pici pocim, és ez több, mint zavaró.
Mihez kezdjek?
Nem kell fogynod.
Hány éves vagy? 13? A barátod is annyi?
:-/
Mihez kezdj?
Vidd be egy pszichiátriára, hogy nézze meg, hova jutnak, akik a saját maguknak vagy másoknak való megfelelésből szó szt hülyére fogyják magukat.
Aztán hazafelé lépjetek be a bíróságra és mondd meg, ha nem tetszik valami, itt kell intézni az ügyet.
Nyugtassatok meg, hogy ez kamu!
Vagy hamis a kép, vagy a szöveg kitaláció, de így és külön-külön is gáz.
A képen ugyanis egy 12-13 éves gyerek van, akinek még babáznia kellene, nem pasizni.
7-es!
A linkelt ráadásul több, 56 kila!
(át kell váltani metrikusra, akkor látod)
Kedves kérdező!
Egyáltalán nem vagy kövér, de még csak duci sem! Én 171 cm és 51 kiló. Mindenki azt hiszi, hogy rákos vagyok és kemóra járok. Még akkor sem lennél kövér, ha felszednél 5-6 kilót.
Ami pedig a barátodat illeti, én elgondolkoznék rajta, hogy akarok-e egy ilyen emberrel élni. Ha még egy ilyen sovány lányt is ducinak lát, akkor mit fog művelni, ha neadjisten teherhes leszel? Ott fog hagyni, mert túl dagadt vagy?
Ő tipikusan egy olyan embernek látszik a leírtak alapján, akinek csak a külső számít, semmi más.
12 éves gyerek?!
19 éves vagyok
Én 169 cm és 52 kg voltam(!). Pár hónap alatt sikerült felszednem 6 kilót, így most vagyok 169 cm és 58 kg. Ahhoz, hogy elérjem a normális testsúlyomat még min 2 kilót kéne híznom. A bordáim már csak egy nagyon picikét látszanak ki. Inkább a gerincemnél vehető még észre a soványság.
Amúgy se nekem se neked nincs 70D-s melled. A push-up meg nem mutatja a rendes méreted...
26/N
#39-es vagyok.
Az én párom is azt mondja, hogy hájas vagyok meg kövér...viszont szerintem inkább csak megszokta már 6 év alatt, hogy 52 kg vagyok és furcsa lehet neki a változás.
De nem hiszem, hogy ezt szerintem annyira komolyan gondolja, mint a te pasid.
A pocidra meg:
vagy van még sok hasonló oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!