Van esélye annak, hogy ez a has aránylag normális lesz mire lefogytam az 50 kilót? (kép)
Eddig 35 kilót fogytam és így néz ki a hasam. (Azért vörös mert striás és pont most kezeltem le.)
Még 15-20 kiló van hátra és nagyon félek, hogy 23 éves létemre plasztikai műtétre kell bejelentkeznem. A kérdést azért tettem fel, hogy megtudjam a véleményeteket. Reménykedjek, hogy nem kell műtét vagy kezdjek beletörődni, hogy anélkül sosem leszek tűrhető?
(Sportolok és gyúrok is hasra, jó minőségű és lassú tempójú a fogyásom, sőt kozmetikai praktikákat is alkalmazok a feszesítésre, így ilyen jellegű tanácsokat nem kérek.)
169 cm
78 kg
23L
Az agyam egy eldugott része tudja, hogy nem lesz feszes a hasam soha természetes úton. De kell, hogy valaki a szemembe vágja, hogy ne reménykedjek értelmetlenül tovább. Mivel senkinek sem vagyok hajlandó élőben megmutatni, ezért ti vagytok a kiszemeltjeim.
Most dermarollert használok. Nagyon fájdalmas a kezelés de már az első után néhány nappal szemmel látható módon feszesedtem tőle! Elméletileg a valódi hatását úgy 1 illetve 1,5 év múlva lehet majd igazán látni.
Szia! Nagyon ügyes vagy, ahogy látom 113 kilóról indultál. Én is annyiról, most vagyok 103,5 és én is aggódom a bőröm miatt.
Szerintem nem tudni előre, hogy mi lesz. Ha leadsz még 15-20 kg-t biztos más lesz a helyzet, mint most. Sok edzés és krém segíthet. Milyen tempóban fogytál?
Az első 20-ast gyorsan kellett leadnom mert semmi nem ketyegett jól odabent. De az meg sem kottyant a bőrömnek, feszes maradt.
Utána a heti fél kiló mellett tettem le a voksot, tehát lassú fogyás van folyamatban. De komolyan félek többet leadni a bőröm miatt, pedig muszáj mert még szörnyen dagi vagyok.
Dermarollerezek, ami baromi fájdalmas, viszont már az első kezelés után látványosan feszesedett a hasamon a bőr és a striáimnak is nagyon jót tesz. Egyelőre abban bízom, hogy szép lassan ez a kezelés helyre tesz. Azért nem a térdemig lóg a bőr, talán van némi halovány esély rá, hogy normális mértékben helyre tesz. Bár nem kellene reménykednem benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!