Fogyókúrázom. Most kezdtem el 5napja és lefogytam 2 kilót! Normális 5nap alatt 2 kilót fogyni?
a vizet pótolom abból nem fogyhattam!
napi 3-4 liter vizet iszom a fogyókúra alatt :)
normálisan eszem 3-szor egy nap max.2 zsömle
hétfőn és pénteken kefirt eszem zsömlével
Igazuk van a tobbieknek!A szervezet nem bont zsirt ilyen gyorsan,ez viz,rosszabb esetben izom.A zsirvesztes uteme kb. 0,5-1 kg hetente,ha ennel tobbet fogsz,valamit rosszul csinalsz.
A fogyokura nem abbol al,hogy kevesebbet eszel ugyanabbol a vacakbol.Zsomle,kefir?Ez mi a szar?Hol olvastad,hogy igy kell?
A kefír jó választás, mert serkenti az anyagcserét és tele van élőflórával.
De a zsömlét tényleg felejtsd el, fogyassz inkább helyette rozskenyeret vagy extrudált malomipari termékeket mint pl. Abonett.
A többieknek pedig igaza van a fogyókúra során először a vízháztartásod csökken majd a táplálkozásoddal bevitt tápanyagok és energia elégetése történik és majd csak útóljára kezdi a szervezet felélni a felhalmozott zsírtartalékot. Ezért kell a diétázóknak naponta több kalóriát égetniük mint amennyit bevisznek.
Kösz szépen a bíztatást az utolsónak!
Nem tudom miért kell másokat lealázni!
Nekem azt mondták látványosan fogytam egy kicsit!
Nem sokat de egy picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!