Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázom. Most kezdtem el...

Fogyókúrázom. Most kezdtem el 5napja és lefogytam 2 kilót! Normális 5nap alatt 2 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 21:27
1 2 3
 11/24 Tyler913 ***** válasza:

Ne haragudj,de csak a szemedet probaljuk felnyitni.Ha latvanyosan fogytal,az attol meg ugyanugy lehet izom es viz is.De a meglepi akkor jon,mikor a dieta vegeztevel visszaallsz az eredeti etrendedre,es honapokon belul visszaszedsz mindent.

Es olyankor szoktak jonni a kifogasok,hogy "nem tehetek rola,ilyen a genetikam",stb.

Szerintem inkabb nezz szet szakoldalakon,vagy kerd ki taplalkozasi szakerto es edzo tanacsat,ok szemelyre szabottan tudnak segiteni.

2011. márc. 5. 18:04
 12/24 A kérdező kommentje:

A háj ment le a hasamról nem a víz...

Apum jó pár évvel ezelőtt próbálta ki a kefíres diétát 2hónap alatt több mint 20kilót fogyott! Azóta se hízta vissza!

2011. márc. 6. 11:34
 13/24 Tyler913 ***** válasza:
52%

Erre most mit mondjak?Hurra,megtalaltad a Szent Gralt,az ultimate diet-et,a titkot,amelyert emberek millioi epekednek!Egyunk kefirt!

Hogyha ennyire biztos vagy benne,hogy mukodik,csak zsirt vesztettel,ami lement a hasadrol (persze),visszahizni se fogod,mert az apukad sem hizott vissza,akkor miert tetted fel a kerdest?Vagy csak dicsekedni akartal?

Ha ilyen jol megy,fogjatok bele egy vallalkozasba,ussetek ki Norbiekat! Ha kijottok az update kefirrel,en venni fogom.Komolyan;)

2011. márc. 6. 16:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Ritka bunkó vagy! Ugye tudod?
2011. márc. 8. 19:59
 15/24 Tyler913 ***** válasza:
Nem gondolom.Csak ironizaltam.De komolyan:senki sem kotelez ra,hogy higgyel nekem vagy a tobbieknek,de akkor minek volt a kerdes?
2011. márc. 9. 17:31
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a probléma amiket mondtál, csak ahogyan mondtad! Lenézően! ,,Akkor te megtaláltad a szent grált!"

Olyan bunkón mondtad,hogy fél évig gondolkodtam

elkezdjelek-e lealázni én is! De végül úgy döntöttem nem süllyedek olyan alacsony szintre mint Te!

Ennyit erről!

2011. márc. 9. 19:16
 17/24 Tyler913 ***** válasza:

Hat,kedves,valoban sokat kellene gondolkodnod azon,mivel alazz,mivel ez egy anonim oldal,nem tudsz rolam semmit.

En csupan annyit lattam,hogy:

1.Felteszel egy kerdest,hogy normalis e ennyi fogyas

2.Irjuk,hogy nem,valoszinuleg vizet ill. izmot veszitettel

3.Ellenkezel,hogy nem igaz,mert iszol,meg hasrol fogytal,trallala,stb.

4.En erre beirom,hogy akkor kerd ki taplalkozasi szakerto ill. szakedzo tanacsat,amennyiben nekunk nem hiszel

5.Erre beirod,hogy apud hogy fogyott 20 kilot 2 honap alatt (lol),ami azota se jott vissza,kvazi igazolod onmagad elott,hogy igenis mi nem ertunk hozza

6.Erre mit lehessen mondani?Irtam,hogy ha ennyire jok vagytok,akkor biztosan az ezzel foglalkozo szakemberek is tevednek,es Neked van igazad,megtalaltad a Szent Gralt a fogyasban.A stilusom azert volt ironikus,mert innentol egyszeruen nem ertem,miert kersz velemenyt,ha nem fogadod el.Es most gyerunk,alazz le!

2011. márc. 9. 19:26
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem süllyedek a te szintedre!!!

Amúgy a lenézős stílussal van bajom!

2011. márc. 9. 20:53
 19/24 A kérdező kommentje:

Meg: Fogytál 2kg izmot ez aztán az eredmény!!!

Hát elég nagy bunkó vagy!

Kár, hogy nem tudom milyen kérdéseid vannak!

Jó bealáznék én is neked!

Annyira utálom az ilyen embereket!

A lealázó embereket!

2011. márc. 9. 20:57
 20/24 Tyler913 ***** válasza:
Hmm.Kar,hogy az idezett valaszt nem en irtam.Nezd meg a szazalekokat a valaszok alatt.
2011. márc. 9. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!