Van esélye annak, hogy ez a has aránylag normális lesz mire lefogytam az 50 kilót? (kép)
Eddig 35 kilót fogytam és így néz ki a hasam. (Azért vörös mert striás és pont most kezeltem le.)
Még 15-20 kiló van hátra és nagyon félek, hogy 23 éves létemre plasztikai műtétre kell bejelentkeznem. A kérdést azért tettem fel, hogy megtudjam a véleményeteket. Reménykedjek, hogy nem kell műtét vagy kezdjek beletörődni, hogy anélkül sosem leszek tűrhető?
(Sportolok és gyúrok is hasra, jó minőségű és lassú tempójú a fogyásom, sőt kozmetikai praktikákat is alkalmazok a feszesítésre, így ilyen jellegű tanácsokat nem kérek.)
169 cm
78 kg
23L
Köszönöm, aranyos vagy de mit gondolsz? Nagyon gázos a hasamon a bőr? Van esélye, hogy visszahúzódik?
(Amúgy életmódváltás, sport. Kezdetben kemény diéta orvosi felügyelet mellett.)
Ne haragudj, hogy ezt írom, tudom, hogy nem ilyen választ vársz, de szerintem esélytelen, hogy ezt műtét nélkül megúszd.
Lehet rá bármilyen kencét kenni vagy gyakorlatokat végezni, de az a helyzet, hogy ez 80%-ban a genetika határozza meg.
van akinek 20 kg után is a térdéig lóg a bőre van akinek meg kb 50 kg fogyástól látszik meg valami. Te sajnos nem az utóbbi kategóriába tartozol.
Mindenesetre nagyon szép eredményt értél el, csak így tovább!
(Műtét után még pár kg lejön a fölösleges bőrtől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!