Kövér vagyok? És ha igen mennyit kell fogynom?
Szerinted kövér vagy? Én nem látlak, te látod magad. Segítenél, megmondanád hogy kövér vagy-e?
Fogyni egyszerű. Az ember hús és zöldségevő. Aki mást eszik (pl. kenyeret, tejet, cukrot stb..) az beteg lesz, hízik.. aki ezt eszi (nyilván tojással, hallal, olajos magvakkal, a hús-zöldség csak egy rövidítés amit én használok) az nem hízik, vagy fogy.
A számok alapján túlsúlyos vagy. A súlyodnak 48-62 kg közé kellene esnie, optimálisan 55 lenne. Ez persze nem törvényszerű, de ennek kétszeresét nyomod, egészen biztos, hogy fogynod kell. Szerencséd, hogy még serdülő vagy, a növekedésed segíteni fogja a fogyásodat, a bőröd könnyebben visszanyeri majd rugalmasságát, a csontozatod és izomzatod könnyebben változik majd, mint felnőtteknél. A fogyásnak nagyon egyszerű alapszabálya, hogy többet égess el, mint amit beviszel. Ha ezt teljesíted, mindenképp fogyni fogsz. Gondolom iskolába jársz és nem sportolsz rendszeresen. Ez esetben olyan napi 2000 kalóriát égetsz el. Ha ennél kevesebbet viszel be, mindenképp fogyni fogsz. A kalóriaszámlálás orvosi és dietetikai szempontból is a legajánlottabb módja a fogyásnak. Egyszerű, érthető, nincsenek tiltott kaják, napról-napra nyomon követheted, mennyit fogysz, és látod, mennyi ehetsz még aznap, vagy mikor léped túl a határt. Elszántság és fegyelem kell hozzá (mint minden fogyókúrához), hogy mindennap beírd becsületesen, miből pontosan mennyit ettél és ittál (az innivaló is nagyon fontos). MINDENT. Szépen megtanulhatod belőle, mi az, amit bátran fogyaszthatsz, és jól is laksz vele, és mi az, amiből már kis mennyiség is hízlal. Egyenletes ütemben fogsz fogyni és TARTÓSAN, ami egy fogyókúrákban a legfontosabb. De lényeges: ne állíts be heti 0,5 kg fogyásnál többet, azt képtelenség betartani, és napi 1000-1200 kalória alatt az anyagcseréd is belassul és a fogyás megállhat!
itt az oldal, amit már el is menthetsz a kedvencek közé, hiszen naponta többször fogod látogatni, egyre büszkébben:
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok!
Szia:)
Ha akarsz,akkor írj privit és leírom,hogy nekem hogyan sikerült :)
16/L
Úgy gondolom hogy igen! Ne vedd sértésnek de én is 10kgtól akarok megszabadulni.
159 cm vagyok és 62 én szeretnél 55 lenni! Sok erő és kitartás meg hozza a gyümölcsét!
Szerintem kamu.
Ha nem,akkor bocsi.
Igen fogynod kéne.De lassan,és biztosan.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!