Ha nem mozgok, hízni fogok? (bővebben lent)
Nem.
A mozgás-fogyás elmélet populáris, sokan hangoztatják de nem létezik. Mozogni (ráadásul nem is mindegy hogyan) az egészség megőrzéséért kell, nem a testsúly kontrollálásáért. Tehát aki nem mozog, az nem a mozgás, edzés hiánya miatt hízik.
Ha úgy eszel.. 'ahogy kell', akkor nem hízol mozgás nélkül sem. Csak az izomzatodnak, csontvázadnak de még az ízületeidnek is szükségük lenne hatékony edzésre.
köszi a választ, hasznos volt. Tudom hogy általánosságban is fontos a mozgás, de sajnos olyan iskolába járok, hogy nem nagyon engedhetem meg magamnak :(
amikor hazaérek már nagyon fáradt vagyok, és tanulni is sokat kell...
de ettől függetlenül hétvégente próbálok edzeni (meg persze amikor van időm)
#3: Az jó, szerintem nem gond, ha nem mindennap edzel, de valamikor igen. A mozgás fontos, de láthatóan Te is tudod.
Szerintem sincs valami sok köze a fogyáshoz (azért nagyobb mennyiségben éget is kalóriát), nálam nem szokott számítani, hogy kifejezetten mozgásszegény lesz az életmódom (mert beüt a kánikula, brrr) vagy elkezdek gyalogolni napi 2 órát, hegyen. Ettől sose változott a súlyom. S van, aki több mozgás mellett kevesebbet, van, aki ugyanannyit, van, aki többet eszik. Lehet, hogy valakit feldob a mozgás és amiatt nem vigasztalja magát csokival egy esős napon.
Úgyhogy nem lehet tudni, de nem hiszem, hogy sokat számítana, főleg a táplálkozáson múlik a hízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!