Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondana valaki jó technikákat...

Mondana valaki jó technikákat mivel lehet lefogyni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mozgás kell és kevesebb kaja de valami konkrétabbra gondoltam. 10-15 kg-ot szeretnék leadni.

159 cm és 69-70 kg vagyok. 14/L

2013. nov. 13. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Kevés zaba, sok mozgás!......Még kevesebb zaba, még több mozgás!
2013. nov. 13. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem.. ez amatőr megközelítés.

Inkább azt kellene enni, amitől nem hízunk el. Ennyire egyszerű.

2013. nov. 13. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Van pénzed?

Hozzátartozóm 15 kilót fogyott, semmi mozgás, sőt, egész nap ül a munkája miatt.

Megrendelte az update kaját. Napi ötszöri menüt kapott, és semmi mást nem evett. Az első napok voltak kínosak, mert jóval kisebb adagokat kapott, mint amilyeneket azelőtt evett, de maga a kaja finom volt, változatos. Elég drága, de tk. mást meg nem vásárolt, tehát ha osztunk-szorzunk, nem is olyan költséges.

2013. nov. 13. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szeretném megjegyezni, hogy az update kaják igen károsak lehetnek, és értelmetlenül drágák. De lehet a jó hatását olcsóbb és egészségesebb ételekkel is alkalmazni. A működési elve a 'szénhidrátszegény táplálkozás'. Ez márkától, gyártótól független elv.
2013. nov. 13. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Orvos az illető, így feltételezhetően tudta, mit eszik. Ahhoz nem volt kedve, hogy pepecseljen, méregessen, beszerezzen. A lakásra hozták a kaját, megette és lefogyott. De most nem tudja, hogyan tovább. Visszatérjen-e a sebtében bekapott zagyva kajákhoz, s őrzi-e a kellemes testsúlyt. Már az is akaraterőt kívánt, hogy mást ne egyen, csak amit kiporcióztak.
2013. nov. 13. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem értem az embereket, de nem is feltétlenül szükséges.

Zöldségeket, húst, tojást, olajos magvakat kell enni. Ezt viszont nem tartom kivitelezhetetlen dolognak.

Vagy lehet választani mást, járulékos hátrányokkal. Az orvos nem feltétlen tájékozott a szójalisztes, gluténos és adalékanyagokkal bőséggel dúsított ételek valódi hatásai felől. Miért lenne, ritkán képezi részét az egyetemi tananyagnak.

2013. nov. 13. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!