Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma 2010 kcal ettem, hízni fogok?

Nikca kérdése:

Ma 2010 kcal ettem, hízni fogok?

Figyelt kérdés
Ez a harmadik hét,hogy fogyózom,voltam 4 napot 600 kcalon,most 1200-on,néha 1500.Lemondtam szinte mindenről amit eddig ettem.Nem akarom,hogy többet mutasson a mérleg.Eddig 4 kg ment le.Mályva kapszulát szedek.Ma kicsit többet ettem,de ugye nem lesz gond?
2013. nov. 12. 00:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
koszonom nem vettem bantasnak. amugy meg a sulyom miatt meg mar megszoktam :/ akkor kis adak.fottkaja tk kiorlesu cuccok zoldseg gyumi...tudom h chips csoki tarsai kilove... am aki fogyozik milyen nassit engedhet meg maganak? az 1200 kcal azert probalom tartani mert nem sportolok csak max neha torna es az is keves. ma is 12 orat meloztam...
2013. nov. 13. 22:30
 22/23 anonim ***** válasza:

Engem ezen a fórumon sokan nem szeretnek, mert elég szigorú tudok lenni és vehemens vitapartner.. és ez idegesítő (annak aki logikátlan nézeteket vall és nem tud érvelni a saját állításai mellett vagy értelmetlen érveket használ).

DE a valóságban nem harapok, viszont megvetem azt aki értelmetlenül bántóan viselkedik például elhízott emberekkel. Nőkkel szemben akkor különösen.. pofonnal is honorálnám az indokolatlan bántó viselkedést. Pff, szánalmasnak tartom azokat akik bántottak téged.. söpredék. Sajnálom, hogy ebben a világban ilyet el kell tűrni.. de nincs mit tenni, tahók mindig lesznek. Te sajnálhatod őket, hogy csak ilyen szintig jutottak..

Neked viszont a tanácsom, hogy olvasd vissza az eddigi válaszokat (különösen az én válaszaimat).

A teljes őrlésű kenyérben lévő glutén semmi jóval nem fog szolgálni a túlsúlyod mögött lévő szervi/hormonális problémáknak, neked ízletes, változatos de GYÓGY táplálkozás kellene.

Azzal hogy nem sportolsz ne foglalkozz, hidd el sokkal több energiát használ el a tested mint egy vékony emberé, neked "sport" minden nap. És nagyon sok ember nem edz, nem mozog sokat, tök mindegy nem is ezen múlik.. de ha 1200 kcal-t eszel, akkor szenvedni fogsz.. áh, segíteni szeretnék neked, ettől jobb embernek érezném magam.

Van Skype-od?

2013. nov. 13. 22:39
 23/23 anonim ***** válasza:
oke elmondom hol a problema az utolso kerdesedben! Dietaban nincsen nasi!!!! Semmi!!! Akkor sem ha kaloriadeficitet tartasz!!! Neked 130 kilosan rohadt egyszeru lenne lefogyni ha csak siman az edesseget a chipset meg uditoket hagynad el! De nem ! Itt panaszkodsz hogy nem ehetsz rendes fotetelt de fornettit meg chipset zabalsz helyette. Terj mar eszhez hihetetlen ez a gyerekes gondolkodas elszomorito es szanalmas! Nem erdemled meg hogy lefogyj
2013. nov. 17. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!