Ma 2010 kcal ettem, hízni fogok?
Engem ezen a fórumon sokan nem szeretnek, mert elég szigorú tudok lenni és vehemens vitapartner.. és ez idegesítő (annak aki logikátlan nézeteket vall és nem tud érvelni a saját állításai mellett vagy értelmetlen érveket használ).
DE a valóságban nem harapok, viszont megvetem azt aki értelmetlenül bántóan viselkedik például elhízott emberekkel. Nőkkel szemben akkor különösen.. pofonnal is honorálnám az indokolatlan bántó viselkedést. Pff, szánalmasnak tartom azokat akik bántottak téged.. söpredék. Sajnálom, hogy ebben a világban ilyet el kell tűrni.. de nincs mit tenni, tahók mindig lesznek. Te sajnálhatod őket, hogy csak ilyen szintig jutottak..
Neked viszont a tanácsom, hogy olvasd vissza az eddigi válaszokat (különösen az én válaszaimat).
A teljes őrlésű kenyérben lévő glutén semmi jóval nem fog szolgálni a túlsúlyod mögött lévő szervi/hormonális problémáknak, neked ízletes, változatos de GYÓGY táplálkozás kellene.
Azzal hogy nem sportolsz ne foglalkozz, hidd el sokkal több energiát használ el a tested mint egy vékony emberé, neked "sport" minden nap. És nagyon sok ember nem edz, nem mozog sokat, tök mindegy nem is ezen múlik.. de ha 1200 kcal-t eszel, akkor szenvedni fogsz.. áh, segíteni szeretnék neked, ettől jobb embernek érezném magam.
Van Skype-od?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!