Ma 2010 kcal ettem, hízni fogok?
"semmi teszta krumpli rantott sajt"
Komolyan ezek olyan nagy lemondások? Ezek a legolcsóbb, ócska kaják, hát egyél krumpli helyett zellert vagy paszternákot, vagy valamennyi krumpli még bele is férhet. Tészta helyett csíkozott sárgarépa.. bakker, azért találták fel a búzát, hogy háború alatt legyen mit enni, most miért akar valaki tésztát enni?
Csinálj tésztát lenmag lisztből, ennyi..
Ezeket a kajákat lehet helyettesíteni hasonló de egészségesebb alternatívákkal.
A drogost meg nem zavarja hogy lassan belehal a szerbe. Ha téged sem zavar a hízás/betegségek, akkor nem kell lemondani a megbetegítő ételekről. Senki sem kéri számon rajtad, hogy döntesz. TB-t ugyan úgy fizetünk, én nem járok orvoshoz nem is fogok (csak oltogatom őket) mások meg járnak hozzájuk, és gyógyszereket kezdenek szedni mert nem lesznek jól (gyógyszer ezen nem segít, ez más dolog).
De mindenkinek a maga döntése.
Az a baj, hogy nagyon el vagy szállva.. most bocsáss meg, de teljesen értetlennek tűnsz, Kérdező. És ezt nehogy bántó szándéknak vedd, mert tényleg segítség gyanánt szeretném ezt leírni.
"es semmi fottkaja brassoi zborso fozi miegyeb mint egy atlag embernek. de ha mondjuk most ezeket nem eszem s lefogyok vmikorra es ujra eszem a fottkajakat visszahizok nem? am az 1200 kcalba nemsok minden fer..."
- ehetsz brassóit meg zöldborsót, egyszerűen nem értem miért nem ehetnéd, senki sem hízott még el brassóitól.. ha nem tol mellé komoly mennyiségű krumplit.
- ne akarj átlag ember lenni, mert MOST vagy az. ne is akarj úgy enni. sokkal jobban és finomabbat is ehetsz mint az átlag
- lehet főtt kaját, sült kaját enni, nyers kaját is (nyers tojás, hús) hol írtam azt, hogy baj van ezekkel? Én mint szakember egy szóval nem mondtam/írtam ilyet, ahogyan azt sem hogy 1200 kalória vagy bármilyen kalóriakeret betartására figyelni kellene. Ez egy megterhelő és rossz divat lett, és én bizony ellenzem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!