Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma 2010 kcal ettem, hízni fogok?

Nikca kérdése:

Ma 2010 kcal ettem, hízni fogok?

Figyelt kérdés
Ez a harmadik hét,hogy fogyózom,voltam 4 napot 600 kcalon,most 1200-on,néha 1500.Lemondtam szinte mindenről amit eddig ettem.Nem akarom,hogy többet mutasson a mérleg.Eddig 4 kg ment le.Mályva kapszulát szedek.Ma kicsit többet ettem,de ugye nem lesz gond?
2013. nov. 12. 00:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
kérj segítséget egy személyi edzőtől! én most így nem tudok ennél többet adni neked,ő majd szívesen segít rajtad! nem kell 1200kcal simán mehet több is,a lényeg,hogy 5 ször egyél és keveset és olyat ami nem tartlamaz adólékanyagot és fehérje dús,csak vizet igyál. és igen egész életedben ilyeneket kell enned! hidd el,egy idő után hozzászoksz majd!neked akkor nem kell komoly torna elég,ha gyorsan sétálsz napi 40 percet. később ha fogysz komolyabb gyakrolatokhoz is hozzá kezdhetsz.
2013. nov. 12. 12:28
 12/23 anonim ***** válasza:

"semmi teszta krumpli rantott sajt"

Komolyan ezek olyan nagy lemondások? Ezek a legolcsóbb, ócska kaják, hát egyél krumpli helyett zellert vagy paszternákot, vagy valamennyi krumpli még bele is férhet. Tészta helyett csíkozott sárgarépa.. bakker, azért találták fel a búzát, hogy háború alatt legyen mit enni, most miért akar valaki tésztát enni?

Csinálj tésztát lenmag lisztből, ennyi..

2013. nov. 12. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem volt 2010 kcal, de nyugi, szerintem még így se (hogy keveset eszel), lehet egy nap alatt hízni:)
2013. nov. 12. 16:50
 14/23 A kérdező kommentje:
igen nekem ezek voltak a jo kajak...mas drogozik iszik cigizik en ettem jokat...de vege csak igy nehez...
2013. nov. 12. 18:14
 15/23 anonim ***** válasza:
te kiről beszélsz?:D más drogozik,iszik,cigizik?igen a selejt... én speciel sem nem drogozok(mintha olyan gyakori lenne) nem iszok,nem cigizek,nem kávézok és nem eszek szenny kaját sem. ez elég természetes szerintem.
2013. nov. 12. 19:47
 16/23 A kérdező kommentje:
àltalanositottam...
2013. nov. 12. 22:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Ezeket a kajákat lehet helyettesíteni hasonló de egészségesebb alternatívákkal.

A drogost meg nem zavarja hogy lassan belehal a szerbe. Ha téged sem zavar a hízás/betegségek, akkor nem kell lemondani a megbetegítő ételekről. Senki sem kéri számon rajtad, hogy döntesz. TB-t ugyan úgy fizetünk, én nem járok orvoshoz nem is fogok (csak oltogatom őket) mások meg járnak hozzájuk, és gyógyszereket kezdenek szedni mert nem lesznek jól (gyógyszer ezen nem segít, ez más dolog).

De mindenkinek a maga döntése.

2013. nov. 12. 22:40
 18/23 A kérdező kommentje:
nekem csak az a bajom hogy unalmas amiket eszek es nem is mindig esik jol. allando csirkemell salatak nyersen puff rizs...es semmi fottkaja brassoi zborso fozi miegyeb mint egy atlag embernek. de ha mondjuk most ezeket nem eszem s lefogyok vmikorra es ujra eszem a fottkajakat visszahizok nem? am az 1200 kcalba nemsok minden fer...
2013. nov. 12. 22:53
 19/23 anonim ***** válasza:
ember ehetsz főtt kaját,csak mértékkel! érted? miért ne ehetnél főzeléket vagy levest? próbáld elkészíteni minél egészségesebben ,kis adag és eheted! ez nem tilos.ami tilos az a kenyér ,felvágottak,édességek,cukros üdítők,chips ilyenek,gondolom vágod mire gondolunk?semmi baj a főtt étellel
2013. nov. 13. 10:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nagyon el vagy szállva.. most bocsáss meg, de teljesen értetlennek tűnsz, Kérdező. És ezt nehogy bántó szándéknak vedd, mert tényleg segítség gyanánt szeretném ezt leírni.

"es semmi fottkaja brassoi zborso fozi miegyeb mint egy atlag embernek. de ha mondjuk most ezeket nem eszem s lefogyok vmikorra es ujra eszem a fottkajakat visszahizok nem? am az 1200 kcalba nemsok minden fer..."

- ehetsz brassóit meg zöldborsót, egyszerűen nem értem miért nem ehetnéd, senki sem hízott még el brassóitól.. ha nem tol mellé komoly mennyiségű krumplit.

- ne akarj átlag ember lenni, mert MOST vagy az. ne is akarj úgy enni. sokkal jobban és finomabbat is ehetsz mint az átlag

- lehet főtt kaját, sült kaját enni, nyers kaját is (nyers tojás, hús) hol írtam azt, hogy baj van ezekkel? Én mint szakember egy szóval nem mondtam/írtam ilyet, ahogyan azt sem hogy 1200 kalória vagy bármilyen kalóriakeret betartására figyelni kellene. Ez egy megterhelő és rossz divat lett, és én bizony ellenzem is.

2013. nov. 13. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!