Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni ha 6 óra után...

Lehet fogyni ha 6 óra után nem eszem semmit és napi 30 percet sportolok?

Figyelt kérdés
De 6 óra előtt sem eszem zsiros ételeket meg pékárút!
2008. júl. 9. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Igen, én így fogytam 8 kg-mot. Igaz, lassú a fogyás, de tartós lesz, meglátod. Annyival még kiegészíteném, hogy a cukros ételeket, édességeket hagyd ki szinte teljesen. Na jó, most nem azt mondom, hogy ne egyél meg egy fagyit, ha elmentek vhová, de úgy egyébként kerüld!

Én minden este, vagy délután bicikliztem fél órát, elég intenziv tempóban, ami kiett 10-12 km-t.

Sok sikert a fogyáshoz, ha valóban ezt így betartod, le is fog menni!

2008. júl. 9. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Ez így teljesen jó.!
2008. júl. 9. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

NEM!

Nemszabad étkezést kihagyni! Napi 5-6 kissebb étkezést kell beiktatni, amibe a vacsora is beletartozik. Máskülönben éjjszaka éhezni fogsz és így a szervezeted zsírt fog tartalékolni.

Csak arra kell figyelni, hogy 5-6 óra után már ne fogyassz szénhidrátot. A sok szénhidrátot tartalmazó ételeket inkább reggel, délelőtt kell fogyasztanod, este már csak fehérje és eszenciális zsírok fogyasztása javasolt.

Az izomszövet lebontását is csak így tudod megakadályozni, ami a fogyás alapfeltétele, mivel zsírt csak az izomzat tud elégetni.

Ajánlott ételek vacsorára:

Hal, cs.mell, sovány túró, proteinturmix, olajos magvak (dió, mandula, tökmag).

2008. júl. 9. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Mozgás helyes, de a 6 után nem evés az nem.

Akkor a nap felében semmit sem eszel.

A napi összkalória bevitel számít.

Oszt el szépen egyenletesen egész napra a kaját, a mozgáshoz pedig csapj még oda 15 percet minimum.

2008. júl. 11. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Én egyszer próbáltam ki ezt a 6 után nem eszek- dolgot. Eredmény: hajnal 4 után felébredtem és annyira rémtört a falási roham hogy alíg bírtam abbahagyni. És utána kis alvás után reggel 8-kor ugyanúgy ettem mint máskor. Vagyis ahelyett hogy este ettem volna kis vacsit, hajnalban ettem sokat, nem aludtam rendesen és a napi kajám ugyanúgy megvolt mint máskor. Szerintem nem éri meg sanyargatni magad.
2008. júl. 11. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Fogyni egészségesen, hosszú távra és persze kényelmesen csak lúgosítással lehet!

Ha gondolod dobj egy mailt, és segítek. Nekem bejött.

2008. júl. 11. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt 2-3 órával jó az utolsó étkezést elfogyasztani, ezért, hacsak nem fél 9 körül szoktál lefeküdni botorság a 56 után nem evés. A gyakorlatban sokaknak beválik, de általában nem hoz tartós eredményt. Szerintem is inkább egyenletesen oszd el az étkezéseket és mozogj egyre többet. Azt írod 6 előtt sem eszel zsíros ételeket meg pékárut, így pedig már alapból tuti a fogyás. Ha 6 után nem vagy éhes akkor persze nem KELL enni, de 5kor enni pörköltöt nokedlivel azért, hogy 6 után már ne legyen éhes az ember iszonyat hülyeség.(Nálad ez a zsír miatt persze kizárt, csak érzékeltetni akartam a mondandóm lényegét
2010. szept. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!